Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

#ESCOLA MEG A CASA


Des del començament del confinament, l’Escola de Formació de MEG ha estat treballant per buscar la manera de poder oferir els cursos que teníem programats, de la millor manera possible, entenent en tot moment que el primer era preservar la salut de tothom i complir amb la normativa que se’ns exigia des de la Generalitat. Però que alhora, no volíem perdre l'essència del que som ni renunciar a poder formar a totes aquelles persones de l’entitat que ho necessiten, per poder exercir les seves funcions com a caps.

És per tot això, que finalment, s’ha decidit conjuntament amb les demarcacions, que la gran majoria d'aquelles formacions ja iniciades que atorguen títols oficials FOCA i FORMIGA 1 i 2 s’acabarien de manera virtual, per poder garantir que el màxim nombre de persones possibles puguin tancar aquella formació que tenien començada.

Sabem que tots els equips de formació faran un gran esforç per aconseguir que l’esperit de proximitat, vivencialitat i globalitat de l’escola no es perdi, malgrat no poder realitzar les formacions en contacte amb la natura, com ens agrada fer.

Però l’Escola de Formació no només ofereix els cursos de FOCA i FORMIGA, sabem que les ganes de formar-se, créixer i aprendre són inherents al nostre Moviment, i és per això que l’escola sempre ha apostat pels monogràfics, que ofereixen una gran diversitat d’aprenentatges als i les caps que es vulguin seguir formant. Per aquest motiu hem demanat als equips de formació dels monogràfics que posin tot el seu coneixement i recursos a l’abast de tots i totes

Aquests coneixements i recursos es presentaran en píndoles de diferents formats (infografies, vídeos, podcasts, etc.) que sota l’etiqueta #MonograficsConfinats s’aniran compartint per les xarxes socials de l’Escola i de MEG així com s’aniran penjant al web a mode de repositori perquè tothom, inclòs gent de fora el Moviment, els pugui consultar i fer-ne ús.

L’activitat formativa no s’atura, seguim amb l’#EscolaMEGaCASA!