Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

#MonogràficsConfinats


Sabem que les ganes de formar-se, créixer i aprendre són inherents al nostre Moviment, i és per això que l’Escola sempre ha apostat pels monogràfics, que ofereixen una gran diversitat d’aprenentatges als i les caps que es vulguin seguir formant.

En la situació actual de crisi sanitària els hem hagut de suspendre però precisament coneixent les inquietuds dels i les caps i el compromís de dur a terme la seva tasca el més preparats/des possible, hem demanat als equips de formació dels monogràfics que posin tot 
el seu coneixement i recursos a l’abast de tots i totes

Aquests coneixements i recursos els presentarem en aquest apartat web en píndoles de diferents formats (infografies, vídeos, podcasts, etc.) sota l’etiqueta #MonograficsConfinats.

Seguiu atents/es a les xarxes socials i consultant aquesta pàgina, perquè les píndoles s'aniran penjant progressivament! Esperem que les trobeu útils i interessants!

L’activitat formativa no s’atura, seguim amb l’#EscolaMEGaCASA!

#MonogràficsConfinats

EDUCACIÓ EMOCIONAL
Ens proposa unes activitats per treballar el confinament: Lideratge i coherència interna
Ens proposa un podcast sobre la importància de tenir un propòsit a la vida.
 

I un segon podcast sobre la immensitat de la tasca.
 

Ens comparteix un vídeo explicatiu de l'ús de la bicicleta en les activitats del cau, els seus avantatges i les seves possibilitats.
Ens proposen una vetlla de reflexió sobre el silenci.

Ens comparteixen un dossier introductori a aquesta activitat tradicional i típica de l'escoltisme.

 


Ens comparteixen unes càpsules 'ConfiTruc' per a treballar amb els Truc el desconfinament (clica-hi a sobre per a veure-les en gran):


A més habiliten una carpeta en una unitat compartida al Drive on es podran anar consultant més recursos per a Trucs a mesura que els agrupaments en comparteixin. Per això, animen els agrupaments a enviar les seves propostes d'activitats, recursos, dinàmiques i descobertes al correu fortruc@escoltesiguies.cat per tal d'anar ampliant aquesta carpeta compartida.