Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Sobre l'escolaLa nostra Escola de Formació, de base voluntària, ofereix la seva proposta educativa a caps, equips d’agrupament, formadors i formadores i responsables associatius que desenvolupen una tasca educativa i de lideratge dins l’escoltisme i el guiatge. La formació dels i les voluntàries de la nostra associació és essencial per desenvolupar una tasca educativa de qualitat.
 
Amb aquestes formacions i les pràctiques que es fan als agrupaments, es poden obtenir els títols oficials de monitor/a i director/a d’activitats d’educació en el lleure de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

 
Escola de Formació
Aquí podràs fer tota mena de gestions relacionades amb l’Escola de Formació, com ara les inscripcions a les formacions, demanar certificats, consultar el teu currículum, etc. Hi trobaràs recursos relacionats amb les formacions (documents, continguts, enllaços...), els esdeveniments del teu curs i el calendari.
El Portal (plataforma Moodle de l'Escola de Formació)
Eina online basada en els sistemes Moodle que inclou una guia didàctica i un conjunt d'activitats a realitzar per completar les hores de formació.
 


Per a més informació podeu adreçar-vos a escolaformacio@escoltesiguies.cat