Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta Tarragona

Notícia
18.04.2018.

Tornen les Jornades d'educació, enguany centrades en les noves tecnologies

Un any més la Demarcació de Tarragona organitza les Jornades d'Educació, oferint de manera gratuïta a la ciutadania unes jornades que conviden a la reflexió, el debat i l'aprenentatge. Aquest any ens centrades en el gènere i les noves tecnologies. 

Notícia
15.02.2018.

La Demarcació de Tarragona obre la convocatòria externa per la donació de l'1%

La Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya fa una convocatòria oberta per a què es presentin projectes externs al moviment escolta per rebre la donació de l'1% dels ingressos de la Demarcació. 

Notícia
27.11.2017.

Reivindiquem l’escoltisme com a eina de cohesió social en l'assemblea

800 joves voluntaris d’arreu de Catalunya han assistit aquest cap de setmana a l’Assemblea General de l’associació a Tarragona.

Notícia
16.05.2017.

Acte en record de Maria Teresa Recasens, pionera de l'Escoltisme a Tarragona

El dissabte 6 de maig la Demarcació de Tarragona va ser present a l'escola PAX en l'acte en reconeixement i record de la Maria Antònia Recasens, qui va contribuir de manera excepcional en l'educació a les comarques tarragonines: va participar en la introducció de l'escoltisme a Tarragona i es va integrar en la lluita per l’escola pública catalana, entre altres grans compromisos.

Notícia
22.10.2015.

La Demarcació de Tarragona organitza un acte per celebrar el 45è aniversari

El proper divendres 6 de novembre la Demarcació de Tarragona organitza l'acte de celebració dels seus 45 anys amb una taula rodona, fotos històriques, música en directe i molt més!

Notícia
15.10.2015.

Prop de 200 caps a l'Assemblea de la Demarcació de Tarragona a Riudecols

La Demarcació, que enguany celebra el 45è aniversari, s'ha proposat per aquest curs treballar el mètode i la proposta educativa als agrupaments, organitzar una trobada de caps i crear una jornada sobre el voluntariat, entre d'altres.

Notícia
02.06.2015.

Els agrupaments MontsantCim i Misericòrdia celebren 15 anys fent de Campaners de Reus

Com cada any, anunciaran Corpus a toc de campana, recuperant el toc de festa tradicional el proper 4 de juny.

Notícia
26.05.2015.

“Cultiva’t”, el projecte de Truc 2 de l'AEiG Xaloc per fomentar el consum ecològic

Els joves de 18 i 19 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc han iniciat un projecte amb l’objectiu de fomentar el consum de productes ètics, ecològics i de proximitat a la ciutat de Tarragona. 

Notícia
11.05.2015.

Arriba la Bajoca, la trobada general de la Demarcació de Tarragona

Més de 800 escoltes i guies de les comarques tarragonines participaran aquest cap de setmana del 16 i 17 de maig a la trobada de la Demarcació de Tarragona a Montblanc.

Notícia
01.03.2015.

La Demarcació de Tarragona ens convida a aprendre sobre educació i creativitat

La Demarcació de Tarragona de MEG celebra la seva tercera edició de les Jornades d’Educació, un esdeveniment anual gratuït obert a tothom. Aquest any el tema és "Educació i creativitat".

Notícia
11.11.2014.

Fem una TACA amb Escoltes Catalans i Acció Escolta!

Una vintena de caps d’agrupament d'Escoltes Catalans, Acció Escolta de Catalunya i MEG es van trobar a Torredembarra.

Notícia
25.10.2014.

Participem a les 5es Jornades d’Intercanvi d’Experiències d’Aprenentatge Servei

L’AEiG Xaloc de Tarragona i l’AEiG Sant Cugat de Salt presentaran projectes en aquestes jornades a nivell català. Si voleu anar-hi, encara hi sou a temps! 

Notícia
20.10.2014.

Les demarcacions i els sectors comencen el curs amb força!

El cap de setmana del 17, 18 i 19 d'octubre, Twitter anava ple d'escoltisme i guiatge! Arreu del país, les demarcacions i els sectors han fet les assemblees, trobades 0 i altres espais de decisió i de formació. 

Notícia
14.10.2014.

La Festa del Pas, una celebració molt especial

Durant aquests dos últims caps de setmana molts agrupaments heu celebrat el Pas de Branca o Passos, la festa que marca l’inici del nou curs al cau.

Notícia
19.06.2014.

El campanar de Reus també sona a Twitter i a Facebook

Els agrupaments escoltes de Reus recuperen un any més el toc de campanes tradicional des del campanar de la ciutat. Aquest any, els tocs es podran seguir també a les xarxes socials.

Notícia
16.06.2014.

Participem a l’Assemblea General de Som Energia

Aquest dissabte 14 de juny, l'Àmbit de Gestió va ser a Girona representant MEG a l'Assemblea de Som Energia​, cooperativa de la qual som socis.

Notícia
12.06.2014.

L'Agrupament Escolta l'Estornell de l’Espluga de Francolí encara la recta final del seu 38è curs

Més d’un centenar d’infants, caps, excaps, pares i mares van participar a la festa, que es va fer al Jardí dels Francolins.

Notícia
02.06.2014.

30 anys dels Aplecs a Durro de l'AEiG L'Estornell

El cau de l'Espluga de Francolí va celebrar una trobada ben especial a la Vall de Boí, en què hi van participar nens i nenes, pares i mares, caps, excaps, socis i simpatitzants del cau i de l'Associació L'Estornell.

Notícia
21.05.2014.

L'Allioli, la trobada de llops i daines de la Demarcació de Tarragona, celebra 3 anys!

El 17 i 18 de maig s'ha realitzat la tercera edició de la Trobada Allioli, la trobada de llobatons i daines de la Demarcació de Tarragona. Ja fa tres anys que els caps d'aquestes branques treballen en equip per tal de fer possible un projecte d'aquesta envergadura, i esperem que continui realitzant-se cada curs!

Notícia
15.05.2014.

Descobreix curtmetratges sobre la salut a l'Àfrica al concurs RECreactiva't

Divendres 16 de maig es farà l'acte de lliurament de premis d'aquest concurs. Es projectaran curtmetratges fets per grups de joves, entre els quals hi ha 2 agrupaments. Hi està tothom convidat!

Notícia
08.04.2014.

4 curtmetratges sobre el dret a la salut a l'Àfrica: vota el teu preferit!

Fins el 20 d'abril es poden votar els curtmetratges presentats al concurs RECreactiva't: projectem per Àfrica. Els han fet joves de centres de secundària i d'entitats de lleure, entre els quals hi ha l'AEiG Les Gavarres i l'AEiG MontsantCim.

Notícia
25.02.2014.

"Desperta!" Col·labora amb la campanya de concienciació i denúncia social dels Trucs de l'AEiG Xaloc

La branca de Truc 2 de l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona demana la col·laboració de tots i totes en el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Notícia
16.02.2014.

Jornades sobre Educació i Adolescència a Tarragona

La Demarcació de Tarragona organitza un any més les Jornades de formació, amb xerrades sobre "L'adolescent com a individu", "L'adolescent i el grup" i "L'adolescent i l'entorn".

Notícia
28.10.2013.

La societat actual, vista pels infants i joves escoltes i guies de la Demarcació de Tarragona

Demà s’inaugura a l’Espai Jove Kesse de Tarragona l’exposició “Macedònia. L’11 de maig, jo faig”, que recull la visió que els més petits tenen de la nostra societat. 

Opinió
18.10.2013.

Ampliem horitzons: campaments internacionals a KISC

Tot el que vam viure ens unirà per sempre, perquè són d’aquells records que et marquen un abans i un després

Notícia
07.10.2013.

Comença el curs als agrupaments d'arreu del país

Aquest cap de setmana molts agrupaments han celebrat el Pas de Branca o Passos, una festa que dóna el tret de sortida al nou curs al cau. N'hem preparat un recull d'imatges i experiències diverses!

Notícia
18.02.2010.

50 anys d’escoltisme a Reus