Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta bllgap

Notícia
07.05.2019.

Com cada maig, torna la Xampminyons!

Torna el torneig de futbol de 'Minyons'! Enguany per segon any consecutiu se celebrarà a la Cellera de Ter acollit per l'AEiG Puig d'Afrou de la Demarcació de Girona.

Notícia
07.02.2019.

Oferta de feina: Secretari/ària tècnic/a a la Demarcació del Baix Llobregat /Garraf /Alt Penedès

[CONVOCATÒRIA TANCADA el 14 de febrer]

MEG busca un/a SECRETARI/ÀRIA TÈCNIC/A per a la Demarcació de Baix Llobregat/Garraf/Alt Penedès. T'interessa?

Notícia
18.10.2018.

Ja us podeu preinscriure a l'#agoMEG i demanar un espai per vendre material escolta!

Des d’avui i fins al 4 de novembre us podeu preinscriure a l’Assemblea General Ordinària de MEG. Fent-ho facilitareu a l’organització tenir una millor previsió dels àpats i dels espais per dormir. També podeu demanar un espai per vendre material escolta o difondre algun projecte, en aquest cas fins al 31 d'octubre.

Notícia
05.11.2015.

L’arbre que cada nen i cada nena porta a dins

Després de fer la promesa i just abans d'enterrar-les a les arrels de l'arbre del cau, a l'AEiG Sant Bernat de Claravall van llegir aquest text tan bonic. 

Notícia
05.05.2015.

En record de l'Adrià

Lamentem profundament la pèrdua de l'Adrià Gotzens i Bersch, cap de l'AEiG Sant Ramon Nonat de Sant Boi de Llobregat.

Notícia
20.10.2014.

Les demarcacions i els sectors comencen el curs amb força!

El cap de setmana del 17, 18 i 19 d'octubre, Twitter anava ple d'escoltisme i guiatge! Arreu del país, les demarcacions i els sectors han fet les assemblees, trobades 0 i altres espais de decisió i de formació. 

Notícia
14.10.2014.

La Festa del Pas, una celebració molt especial

Durant aquests dos últims caps de setmana molts agrupaments heu celebrat el Pas de Branca o Passos, la festa que marca l’inici del nou curs al cau.

Notícia
16.07.2014.

Un camí de Santiago a favor de Pallapupas

Vincular un repte a una finalitat solidària. Això és el que han fet els trucs de l’AEiG Sant Bernat de Claravall, d’Olesa de Montserrat, que recullen donatius per Pallapupas a través de Mi grano de Arena.

Opinió
03.06.2014.

Batecs de cau

El fulard vol dir formar part d’un gran moviment, un altre estil de vida, una vida en els valors de la qual en són els fonaments. Els teus nens seran aquells que eixugaran les llàgrimes d’enyor, els que es plantejaran les mateixes qüestions i que, possiblement, trobaran les mateixes respostes d’aquí uns anys.

Notícia
29.01.2014.

Es busquen 5 equips de caps d’arreu de Catalunya

Per celebrar el 25è aniversari del seu agrupament, els caps de l’AEiG Roc del Migdia de Gavà volen conèixer 5 equips de caps de diferents caus de Catalunya. Us hi animeu?

Opinió
02.01.2014.

Scoutasmus

Els diumenges amb ells són el meu refugi lluny de la “bombolla Erasmus” i de les dificultats de reprendre una vida a l’estranger

Notícia
07.10.2013.

Comença el curs als agrupaments d'arreu del país

Aquest cap de setmana molts agrupaments han celebrat el Pas de Branca o Passos, una festa que dóna el tret de sortida al nou curs al cau. N'hem preparat un recull d'imatges i experiències diverses!