Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta campament

Notícia
22.06.2018.

Temps de revisar les tendes

Ja s’acaba el curs, hem estat posposant al màxim aquest moment perquè fa molta mandra però ja no hi ha excusa... toca revisar les tendes abans de marxar de campaments!

Notícia
04.07.2017.

Prevenim els riscos durant els campaments d'estiu

Quan marxem de campaments hem de conèixer molt bé els riscos que ens envolten. Des de Protecció Civil editen diferents documents per ajudar-nos a prevenir els riscos de l'estiu.

Notícia
29.06.2017.

Com fer unes bones latrines als campaments

Arriba l’estiu i toca preparar tots els aspectes dels campaments més llargs i esperats del curs: activitats, temes legals i burocràtics, intendència, logística... I hi ha un dels elements de la logística que acostuma a ser poc protagonista, però que és de gran importància per al correcte funcionament dels campaments: les latrines.

Notícia
26.06.2017.

Fem servei als campaments!

Aprofitar els campaments per dur a terme un servei amb la vostra branca és una bona oportunitat, ja que la seva durada permet realitzar accions més completes.

Notícia
10.01.2017.

Nous terrenys d'acampada: Camp dels cavalls i Rocablanca

Campaments i Més obre dos nous terrenys d'acampada al municipi de Borredà, a la comarca del Berguedà: Camp de cavalls i Rocablanca.

Notícia
01.12.2016.

El cel nocturn durant els campaments d'hivern

Una de les activitats màgiques dels campaments és l'observació d'estels a la nit. Lluny de la contaminació lumínica de les ciutats, a la muntanya el cel i les estrelles ens cauen al damunt.

Notícia
11.04.2016.

Nova aplicació mòbil de Campaments i Més!

Voleu consultar els terrenys d'acampada del servei Campaments i Més, filtrar i acotar les cerques per trobar el terreny més adient a la vostra unitat i els seves necessitats i compartir-los amb els i les vostres co-caps? Descarregueu-vos la nova aplicació mòbil del servei de Campaments i Més!

Notícia
26.08.2015.

Diari d'un campament

Dues caravel·les de l'AEiG Pla de l'Estany ens expliquen com va anar el campament que van fer a Sant Mer aquest estiu amb uns escoltes italians.