Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta campaments i mes

Notícia
09.01.2020.

Recomanacions per reservar terrenys

Us disposeu a buscar un terreny d'acampada? Us deixem uns consells per fer la reserva a través de la xarxa de Campaments i Més.

Notícia
30.09.2019.

3 nous terrenys d'acampada ideals per a sortides de cap de setmana

Campaments i Més incorpora tres nous terrenys d'acampada ideals per a sortides de cap de setmana als municipi de Vallromanes (Vallès Oriental), Terrassa (Vallès Occidental) i Vila-Rodona (Alt Camp).

Notícia
06.08.2019.

Nou terreny d'acampada: La Farga

Campaments i Més incorpora un nou terreny d'acampada al municipi de Queralbs, a la comarca del Ripollès: La Farga.

Notícia
20.06.2019.

Toc-toc...qui viu aquí?

Quan marxem de campaments posem molta atenció a la nostra relació amb l’entorn natural que ens acull però no podem oblidar que també hi ha un entorn social amb el que haurem de conviure durant uns dies.

Notícia
11.06.2019.

De campaments, compartim!

Quan marxem de campaments convivim amb la natura de la zona, els veïns i les veïnes del poble però també amb altres grups que, com nosaltres, estan duent a terme els seus campaments.

Crear vincles amb aquests grups ens proporcionarà un munt de beneficis com fer noves amistats, compartir recursos i despeses, facilitar-nos ajuda, ... entre d’altres.

Notícia
05.06.2019.

Els 10 terrenys més accessibles en transport públic

Arriba el bon temps i molts grups opteu per fer les sortides de cap de setmana en un terreny d’acampada.

Si durant aquestes sortides accedim en transport públic al terreny, farem les nostres acampades més ecològiques i estarem donant suport a la mobilitat sostenible.

Notícia
03.06.2019.

Els campaments, una bona oportunitat per fer servei

Aprofitar els campaments per dur a terme un servei amb la vostra branca és una bona oportunitat, ja que la seva durada permet realitzar accions més completes.

Notícia
02.04.2019.

Aprofitem els campaments per vigilar l'estat dels nostres boscos

Campaments i Més ens proposa col·laborar amb el projecte Alerta Forestal quan marxem de campaments, aprofitant que estem en contacte amb la natura.

Notícia
15.03.2019.

Nou terreny d'acampada: La Ribera de Malpàs

Campaments i Més incorpora un nou terreny d'acampada al municipi de Pont de Suert, a la comarca de l'Alta Ribagorça: La Ribera de Malpàs.

Notícia
09.03.2019.

Els campaments com a eina per deconstruir els estereotips de gènere

La lluita contra les desigualtats de gènere, la denuncia de les agressions masclistes i la conscienciació de les injustícies patriarcals estan a l’ordre del dia. Tot i així, no podem oblidar que queda molta feina per fer i que l’educació en el lleure pot ser un espai transformador en aquest aspecte.

Notícia
06.03.2019.

Top 10 de les sortides per unitats

Campaments i Més va fer per a El correu núm. 100 un recull del Top 10 de les sortides ja publicades en anteriors números de la revista.

Notícia
31.01.2019.

Quan plou...stay calm and keep camping!

El mediterrani és una zona de pluges torrencials i això ho hem de tenir en compte quan marxem de campaments. No cal alarmar-nos però sí preparar-nos per afrontar-ho de la millor manera.

Notícia
26.11.2018.

Buscant el terreny perfecte pels campaments

Molts agrupaments ja esteu rebuscant per trobar un terreny d’acampada ideal tant pels campaments de Setmana Santa com pels d’estiu.

Notícia
05.10.2018.

Iniciem el curs amb la primera sortida conjunta

Aprofitant que de ben segur que molts de vosaltres ja esteu preparant les sortides d'Agrupament, Campaments i Més vol donar-vos uns consells que us seran molt útils!

Notícia
02.10.2018.

Nou terreny d'acampada: Camí de Llops

Campaments i Més obre un nou terreny d'acampada al municipi d'El Vilosell, a la comarca de les Garrigues: Camí de Llops.