Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta experiències

Entrevista
09.10.2019.

"Fer d'intendent a caus d'altres demarcacions és enriquidor perquè veus altres maneres de fer"

Veure formes diferents de fer sempre és enriquidor Recomano l'experiència al cent per cent

Entrevista
20.09.2019.

"Per conèixer, estimar i respectar la natura cal interferir-hi directament"

Cal que els joves s’impliquin en l’entorn per conèixer i viure en primera persona, no només passant uns dies a la natura sinó interferint-hi directament Hem conegut i après a partir de la nostra pròpia feina física sobre com es treballava al camp i com n’eren d’importants els camins pels pobles

Notícia
05.09.2019.

Carta d’un pare a la seva filla abans de marxar de campaments per primera vegada

Recuperem la carta que un pare escriu a la seva filla on li explica què li agradaria que li passés durant els seus primers campaments amb el cau. Un text que diu molt de què suposa aquesta experiència i de fins a quin punt ajuda a créixer!

Notícia
20.06.2019.

El lleure educatiu bolcat amb les persones refugiades

La cultura de pau i el foment dels drets humans inherents als caus i als esplais els fan espais capdavanters en la conscienciació i la defensa dels drets de les persones refugiades entre infants i joves.

Opinió
17.09.2018.

El cau és treballar amb amor per millorar aquest món

El cau és estimar, respectar, i compartir; compartir tenda, pors, bromes...

Notícia
17.08.2018.

"Als caps del meu fill", la carta d'una mare agraïda

Compartim les boniques pararules que una mare d'un llop d'Itàlia dirigeix als caps del seu fill després que aquest hagi tornat de campaments, traduïda al català.

Notícia
02.08.2018.

Aquest estiu més de 120 grups surten de Catalunya per fer els campaments

Un any més, han estat més de 120 grups els que han escollit sortir de Catalunya per viure l'aventura internacional durant campaments d'estiu a través de descobertes, rutes, conèixer l’escoltisme mundial o desenvolupar projectes de cooperació.

Notícia
24.07.2018.

[Reportatge] El camp base de l’escoltisme i el guiatge

En plena temporada de campaments recuperem aquest reportatge publicat a 'El correu 94' que els situa com a camp base de l'escoltisme i el guiatge.
 

Notícia
18.06.2018.

20.000 infants i joves de Catalunya viuran l’experiència dels campaments escoltes aquest estiu

El mes de juny inicia el compte enrere per als campaments d’estiu. Enguany, uns 20.000 infants i joves d’arreu de Catalunya gaudiran un any més de l’experiència d’algun dels gairebé 700 campaments que organitzen les tres entitats que formen la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG).

Notícia
15.06.2018.

Branques de famílies: una oportunitat per millorar la cohesió a l’agrupament

És dissabte a primera hora de la tarda, al local del cau fa estona que s’hi han trobat els i les caps per preparar l’activitat del dia. Cap a les 16h comencen a arribar joves i també alguns infants acompanyats de mares i pares. Durant dues o tres hores gaudiran de l’escoltisme mentre aprenen i comparteixen amb les altres persones de l’agrupament o la unitat. Però en tot aquest context, quin paper tenen les mares i els pares? I si fessin cau també? Doncs això mateix és el que han decidit fer en alguns agrupaments. A l’AEiG Tsunami, a l’AE Pau Casals i a l’AEiG Pius Xè, entre d’altres, han creat una unitat per a mares i pares.

Notícia
18.04.2018.

La Fundació Josep Sans estrena nou web

Hem renovat el web de la Fundació Josep Sans (FJS) amb el propòsit de millorar la manera en que la FJS comunica, per arribar a vosaltres de manera clara, concreta i aportant valor.

Notícia
04.10.2017.

L’educació en valors des de la vivencialitat als caus i esplais

L’educació en el lleure a Catalunya es caracteritza per oferir espais privilegiats per a l’educació en valors des de la vivència personal i col·lectiva.

Opinió
23.12.2016.

L'impuls del cau

Crèiem important acabar Truc havent fet un projecte que completés tot allò que havíem rebut al cau, com la sensibilitat i compromís social Volíem mirar més enllà del nostre entorn habitual, amb el que nosaltres estem acostumats a treballar A Calais, vam estar-hi una setmana. Una setmana que sense cap dubte va ser de les més profitoses de les nostres vides El que vam viure va fer que tot el projecte, tota l’etapa com a trucs i tots els anys al cau cobressin sentit

Opinió
09.11.2016.

Una experiència internacional

Quan vas a una trobada d’aquestes dimensions no saps ben bé què esperes trobar-hi

Opinió
24.10.2016.

Els caps, una espècie que cal protegir

És una sort comprovar que encara hi ha infants que volen viure les aventures que decideixen entre tots i que nois i noies volen fer de caps destinant una part del seu temps lliure a acompanyar-los en aquestes aventures

Entrevista
10.10.2016.

"M’agrada conèixer altres maneres de fer d'escoltes d’arreu del món"

El KISC és un lloc màgic i no només per la impressionant natura que l’envolta, sinó per la gent que hi ha, la nostra manera de fer i la nostra determinació per deixar el món millor de com l’hem trobat.

Opinió
05.10.2016.

Truc és el que fem per millorar el que som

Truc és formar-nos com a persones, és créixer com a éssers que saben viure i conviure en societat i en comunitat. És discutir molt, però discutir per arribar a moltíssims acords. És conviure enfortint la nostra consciència de grup

Opinió
26.09.2016.

Un gran final d'etapa

La idea era fer quelcom que marqués un gran final d'etapa com és Trucs, després de 13 anys al cau. Vam iniciar un intercanvi entre dos caus de la Demarcació de la Catalunya Central, amb qui s'han creat amistats i vam treballar en equip. El projecte ens donava un ventall d’oportunitats per assolir els nostres objectius com a unitat.

Opinió
14.07.2016.

El raid: experiència significativa i eina pedagògica

El raid és una activitat que des de l'escoltisme considerem com una de les eines pedagògiques més importants i singulars que tenim

Notícia
14.06.2016.

Comença el V Congrés del Tercer Sector sota el lema "Créixer socialment"

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya hi participa com a membre de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Notícia
24.05.2016.

No deixem mai de jugar

En motiu del Dia internacional del joc, que es celebra demà 28 de juny, recuperem la reflexió i els recursos de l’eix del curs 2013-2014 CREIXEM JUGANT

Notícia
09.04.2016.

Nou web sobre Aprenentatge Servei

Avui 9 d'abril s'estrena el web de Projectes d’Aprenentatge Servei, creat arrel de l'èxit del Laboratori d'Acció i Innovació educativa d'Aprenentatge Servei.

Entrevista
15.02.2016.

“El poble sahrauí és un poble organitzat i amb moltes capacitats, sovint desaprofitades pel context en què viuen”

Hem conegut de primera mà el conflicte polític en el que es troba el poble sahrauí de la veu dels propis implicats, adonant-nos que per a ells és una situació molt dolorosa i que per la nostra societat són uns grans desconeguts.

Opinió
01.02.2016.

El MISC: un abans i un després

Valoro molt positivament que els materials et presentin diferents alternatives i que tinguin en compte totes les opcions espirituals.

Opinió
29.12.2015.

La meva experiència al MISC

Per deixar el món millor de com l’hem trobat potser també cal endinsar-se en el propi món interior

Entrevista
30.11.2015.

“El cau brinda als voluntaris l'oportunitat de créixer, de qüestionar-nos i de viure'ns diferents”

Però el que aporta sempre i a tothom el fet d’anar al cau és un espai per provar, per fer les coses diferents, per expressar-te com ets, sentir-te viu i senzill i, a sobre, poder compartir tot plegat amb tantíssimes persones precioses.

Notícia
07.10.2015.

Emocions al Pas de Branca o Passos

Aquests dies els agrupaments heu celebrat el Pas de Branca o Passos, la festa que marca l’inici del nou curs al cau i una celebració carregada de sentiments.

Notícia
07.09.2015.

Sis mesos d’Scoutasmus al Canadà

La Meritxell ha participat al moviment escolta canadenc durant una estada d'estudis en aquest país i ens explica la seva experiència.

Notícia
31.07.2015.

Més de 100 campaments fora de Catalunya aquest estiu

Enguany ja són més de 100 grups de 77 agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya que marxen a fer els seus campaments d’estiu fora de Catalunya i que faran d’ambaixadors i ambaixadores del nostre moviment fora del nostre territori.

Opinió
28.04.2015.

El cau no és 'postureig'

El cau és la meva vida. Vols que sigui també la teva?

Notícia
08.04.2015.

Recull de fotos i experiències brutals dels campaments de Setmana Santa 2015

Entre tots i totes hem omplert les xarxes socials de fotos precioses i experiències úniques viscudes en aquests campaments. N'hem recollit algunes, si hi trobeu a faltar la vostra aviseu-nos a través de les xarxes socials o a comunicacio@escoltesiguies.cat. Visca els campaments!

Entrevista
07.04.2015.

"Els amics que fas a l'agrupament sempre hi són, i més quan passes per un càncer"

Els familiars són els que gestionen les emocions i poden tenir més informació que la persona que té el tumor. Això és molt dur Si pogués canviar alguna cosa, conscienciaria la gent que cal tractar als afectats pel càncer d'una manera natural, sense sobreprotegir-los Els amics que fas a l'agrupament sempre estan allà i més en casos com aquests El que es pot treure del llibre és el fet de no autocompadir-te i mantenir-te tan actiu com et permeti la malaltia

Notícia
31.03.2015.

Tens la síndrome post-campaments (SPC)?

Si has tornat de campaments, però quan tanques els ulls només veus un prat verd i les cares dels teus companys del cau, segurament pateixes una síndrome molt comuna aquests dies. T’expliquem quins en són els símptomes!

Notícia
17.03.2015.

Nou número d'El Correu: eduquem per a la transformació social?

Com entenem la transformació social al cau? El Correu 91 inclou un dossier central sobre aquest tema, amb un reportatge a fons, articles d'opinió, exemples de projectes i altres continguts.

Opinió
02.01.2015.

Oportunitats en els nous cursos

En poques paraules, podríem dir que el canvi ha estat com una gran revisió de les formacions per part dels formadors i les formadores.

Notícia
30.12.2014.

Participeu al I Concurs de Graffitis del terreny d'acampada La Roureda de Sant Llorenç

Voleu fer una activitat diferent tota la unitat? Teniu un bon dibuixant a l'agrupament? Us animem a participar presentant la vostra proposta de dibuix, que ha de tenir relació amb la natura.

Opinió
25.12.2014.

Una batalla perduda, un nou horitzó

L’espai d’aprenentatge més potent encara segueix essent, avui dia, el cau

Notícia
19.12.2014.

L’Academy 2014: un espai per fer créixer l’escoltisme i el guiatge!

L'Alba Martín, la Núria Montanyà i la Marina Vilà, que han participat des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge en aquesta formació sobre educació, comunicació i escoltisme, ens expliquen la seva experiència.

Notícia
11.12.2014.

Celebrem el Nadal amb #momentsdecau inoblidables

Ja són aquí les festes de Nadal i properament començarem un nou any ple de #moments de cau inoblidables!

Notícia
02.12.2014.

Parlem de joves, associacionisme i voluntariat a la Taula d'Entitats de Sarrià

Com entenem el voluntariat? Quines experiències hem dut a terme l'últim any? Un representant del Sector I de la Demarcació del Barcelonès i membres de l'AEiG Damián de Veuster van compartir-ho en un acte de la Taula d'Entitats de Sarrià.

Notícia
06.11.2014.

Celebrem la Castanyada fent servei!

Què millor que aprofitar la Castanyada per reunir les famílies del cau i fer servei al poble col·laborant amb altres entitats? És el que han fet a l'AEiG Sebastià Montraveta de Gironella (Demarcació de Catalunya Central).

Opinió
02.11.2014.

Agrupaments petits, gran compromís

En molts racons d’aquest petit país, agrupaments d’entre 5 i 7 caps, amb pocs recursos i moltes ganes, obriran les seves portes

Notícia
04.09.2014.

S’obre la convocatòria dels XI Premis d’Educació en el Lleure

Fins el 10 de desembre us podeu presentar a la 11a edició d’aquests guardons que convoca la Fundació Lluís Carulla amb el suport de la Direcció General de Joventut, de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Notícia
26.08.2014.

Imprescindible per vosaltres quan aneu de campaments

Després de preguntar-vos a les xarxes socials què és allò que creieu imprescindible quan aneu de campaments, ens heu dit que no podeu anar-hi sense:

Notícia
20.08.2014.

Èxit del Piocam 2014, primer campament internacional d’estiu organitzat per 4vents

El 17 d’agost va finalitzar el Piocam 2014 a la finca Escolta de s’Hort de Son Serra de Mallorca.

Notícia
06.08.2014.

13 dies plens d’intensitat a Bòsnia!

50 escoltes catalans i bosnians han participat en un intercanvi entre el 13 i el 26 de juliol del 2014. Aquest post explica la seva experiència!

Notícia
31.07.2014.

I després de Truc, què?

Acabar l’última etapa educativa al cau, als 18 o 19 anys, no vol dir deixar de ser escolta o guia. A l’AE Montnegre celebren aquest canvi d’etapa d’una manera especial.

Notícia
30.07.2014.

Els campaments, un repte i una experiència adequada a cada edat

Una ruta amb caiac a Polònia pot ser un repte per a una trucaire... per a un castor, ho serà dormir set dies seguits en una tenda! Descobrim experiències per a diferents edats amb l'AEiG Jaume Caresmar - Ma Antònia Salvà d'Igualada.

Notícia
28.07.2014.

Què ens aporta l’escoltisme a nivell personal?

Formació? Creixement personal? Uns valors universals? La Laia Martí hi reflexiona en aquest vídeo de la campanya #actitudvital, que vol promocionar el potencial jove d’Igualada.

Notícia
14.07.2014.

La història de l’agrupament, cara a cara: el 35è aniversari de l’AEiG Cavall Bernat

L’agrupament manresà presenta en un vídeo tots els caps que han passat pel cau al llarg de la seva història. Per celebrar l’aniversari també han pujat amb totes les famílies del cau al Cavall Bernat de Montserrat.

Entrevista
04.07.2014.

“El cau és el lloc on he après totes les eines que ara em permeten fer el que faig”

Durant tota la meva vida he estat una apassionada del cau. Crec que t’aporta coses que no pots aconseguir enlloc més

Opinió
03.07.2014.

Escoltisme i model social

Opinió
03.07.2014.

L’escoltisme participa al Clean Up The Med

Sembla que fins que no participes en alguna activitat com aquesta no t’adones de totes les deixalles que hi ha al teu voltant.

Notícia
03.07.2014.

10 consells per fer bones fotos de campaments

Ara que anem de campaments i volem conservar un record ben fresc, us proposem uns consells per explicar en imatges els campaments! Un dels millors recursos per mostrar tot allò que fem és la fotografia. Seguint aquests consells, obtindrem fotos creatives, originals i espontànies. Si les envieu a comunicacio@escoltesiguies.cat, les difondrem tant com podrem!

Notícia
27.06.2014.

La demarcació Nord-Occidental va a buscar la Flama del Canigó

Per quart any consecutiu, un grup de persones de la Demarcació Nord-Occidental ha pujat al cim del Canigó per recollir la Flama i encendre les fogueres de Sant Joan de Sort i La Pobla de Segur. Ells mateixos ens expliquen la seva experiència!

Notícia
19.06.2014.

El campanar de Reus també sona a Twitter i a Facebook

Els agrupaments escoltes de Reus recuperen un any més el toc de campanes tradicional des del campanar de la ciutat. Aquest any, els tocs es podran seguir també a les xarxes socials.

Notícia
18.06.2014.

Campaments i Més: 10 anys acampant amb tu

El servei ha fet 10 anys i per celebrar-ho han creat una monografia.

Opinió
16.06.2014.

Vivint l’Erasmus amb un punt escolta

L’experiència de la inauguració del curs va ser brutal, vam fer un pas de branca calcat al que fem al meu agrupament

Entrevista
13.06.2014.

“Durant la dictadura, les dificultats per actuar feien d’estimulants per comprometre’s en la vida associativa”

El “fer servei” ha estat el motiu constant que m’ha fet comprometre en totes les activitats que han suposat tenir-hi algun tipus de responsabilitat cívico-social

Entrevista
04.06.2014.

“A Catalunya l’escoltisme ha estat un pilar de l’educació”

El cau era com un aire de llibertat, un aire de diferència i els campaments per nosaltres eren... un somni!

Notícia
02.06.2014.

30 anys dels Aplecs a Durro de l'AEiG L'Estornell

El cau de l'Espluga de Francolí va celebrar una trobada ben especial a la Vall de Boí, en què hi van participar nens i nenes, pares i mares, caps, excaps, socis i simpatitzants del cau i de l'Associació L'Estornell.

Notícia
21.05.2014.

Encara queden places a la FORA d'estiu. Inscriu-t'hi!

El proper 24 de maig tindrà lloc la Formació per a Responsables Associatius (FORA) sobre diverses aportacions d'educació inclusiva. Tindrem l’oportunitat d’escoltar persones expertes en aquests temes. T'expliquem qui són i perquè les hem convidat.

Entrevista
13.05.2014.

"Ser cap és el millor que pots fer a la teva edat"

Aquest projecte s’emmiralla exactament en el que volem aconseguir Aquesta vessant internacional, aquesta possibilitat de formar part d’alguna cosa més gran, és molt important. Potser com a noi o noia no ho pots veure, però, un cop ets cap, ho has de sentir Quan siguis més gran seràs feliç mirant enrere i pensant, “sí, això va ser una gran inversió del meu temps. He après i donat tant que ara sóc més ric que no pas abans”

Opinió
30.04.2014.

Sóc de cau

Entrevista
14.04.2014.

"Per què MEG? Per canviar el món"

Entrevista
09.04.2014.

"Mai havia estat tan terriblement cansada i, a la vegada, tan immensament feliç!"

Si desitges amb molta força fer una cosa i lluites per aconseguir-ho, tens tots els punts per arribar-hi!

Entrevista
02.04.2014.

"Catalunya necessita una ciutadania que tingui en compte els valors de l'escoltisme i el guiatge"

Tant en el decurs de la meva activitat professional com en l’exercici de les meves responsabilitats d’ordre social, sempre he procurat ser fidel a la meva promesa escolta

Entrevista
26.03.2014.

"Per a fer els concerts, busco ‘el lloc bo’ de l’escoltisme, un espai adequat per fer les coses més espirituals i crear un clima bonic"

Penso en tota la gent a qui l’escoltisme l’ha ajudat a fer les coses bé i a canviar les coses pas a pas

Notícia
27.02.2014.

Voleu conèixer i intercanviar experiències, de forma virtual, amb un grup de llops i daines italians?

Des del Corpo Nazionale Giovani Esploratori ed Esploratrici Italiani (CNGEI), l'associació d'escoltisme laic italià, ens fan arribar una proposta per tal que les nostres unitats de Llops i Daines puguin treballar la dimensió internacional de l'escoltisme i el guiatge.

Notícia
25.02.2014.

"Desperta!" Col·labora amb la campanya de concienciació i denúncia social dels Trucs de l'AEiG Xaloc

La branca de Truc 2 de l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona demana la col·laboració de tots i totes en el seu projecte, que consisteix en una campanya de conscienciació i denúncia social.

Notícia
24.01.2014.

Cuidar el mar és feina de tots

Dos agrupaments de Menorca ens expliquen el seu projecte per protegir una zona marina petita i molt degradada de Ciutadella.

Opinió
21.01.2014.

Descobrint l’Assemblea General

Allà, per primer cop, vaig creure que el món es podia canviar.

Notícia
20.01.2014.

Expliqueu-nos el vostre projecte i el publicarem!

Heu fet un projecte del qual esteu orgullosos? Creieu que compartir experiències amb altres caps ajuda a fer millor la vostra tasca? La revista El Correu us necessita!

Entrevista
15.01.2014.

“L’escoltisme català ha ajudat l’espanyol a progressar”

Puc confiar en els escoltes, i una mostra és que gran part dels arquitectes que treballen a la Sagrada Família ho són

Opinió
02.01.2014.

Scoutasmus

Els diumenges amb ells són el meu refugi lluny de la “bombolla Erasmus” i de les dificultats de reprendre una vida a l’estranger

Notícia
23.12.2013.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i la Fundació Josep Sans us desitgem unes bones festes!

Ara sí, ja són aquí les festes de Nadal i en pocs dies començarem un nou any, carregat de voluntariat, natura, formacions, transformació social, campaments... Fer un món millor és a les nostres mans!

Opinió
03.12.2013.

Per què vull que l'escoltisme s'obri més a les persones amb discapacitat

Jo he pogut comprovar que aquí tenim uns valors que ajuden a les persones com jo a integrar-se a la societat, fer amics nous i compartir vivències, i sobretot passar-ho bé! A vegades la societat no pensa amb nosaltres, per això jo vull fer aquesta crida, des d’aquí, perquè ens tingueu en compte i es pugui donar l’oportunitat a altres persones com jo, a viure la mateixa experiència que jo estic vivint…per cert, fantàstica

Notícia
29.10.2013.

Campaments internacionals? Consells aquí!

Després de participar en una trobada internacional, els pioners i les caravel·les de l’AEiG Cavall Bernat de Manresa han creat un web amb recomanacions per ajudar altres unitats que vulguin fer una aventura similar!

Notícia
28.10.2013.

La societat actual, vista pels infants i joves escoltes i guies de la Demarcació de Tarragona

Demà s’inaugura a l’Espai Jove Kesse de Tarragona l’exposició “Macedònia. L’11 de maig, jo faig”, que recull la visió que els més petits tenen de la nostra societat. 

Opinió
28.10.2013.

Una crònica del Congrés de Formació

Arribar al COFO suposa ja d’entrada una bona dosi de responsabilitat… Caram, són tots formadors, aquests! I quants n’hi ha! Això es posa seriós!

Opinió
18.10.2013.

Ampliem horitzons: campaments internacionals a KISC

Tot el que vam viure ens unirà per sempre, perquè són d’aquells records que et marquen un abans i un després

Notícia
15.10.2013.

Presentem el projecte “Trucaires per l’Empordà” al Congrés del Tercer Sector

Aquesta experiència d’aprenentatge servei ha estat seleccionada per al Congrés, on també intervindrem en una taula rodona sobre economia social i tindrem un estand per difondre l’escoltisme i el guiatge.

Notícia
14.10.2013.

Una festa del Pas amb accent suís

Us imagineu compartir la festa del Pas amb un grup d’escoltes suïssos? Això és el que van fer aquest any a l’AEiG Pinya de Rosa, de Blanes.

Notícia
07.10.2013.

Comença el curs als agrupaments d'arreu del país

Aquest cap de setmana molts agrupaments han celebrat el Pas de Branca o Passos, una festa que dóna el tret de sortida al nou curs al cau. N'hem preparat un recull d'imatges i experiències diverses!

Entrevista
17.09.2013.

“El cau em va transmetre la importància del grup i del treball en equip”

Els bombers som com una família. Vivim al parc 24h, ho fem tot junts. No només és la convivència dins del parc. Després, a la feina, també són molt importants els companys. És una feina d’equip

Opinió
17.09.2013.

Com posicionem el Moviment?

Opinió
17.09.2013.

L’agrupament i l’entorn

Notícia
16.05.2013.

“El cau m'ha ensenyat a viure”

Notícia
26.02.2013.

Escolta el darrer podcast!

Entrevista
19.09.2012.

“Recomano a tots els caps l’ús de la ciència recreativa per a vestir un eix d’animació”

Estic convençut que, sense la descoberta de l’apassionant món de l’escoltisme i el guiatge, no se m’hagués despertat aquesta vocació d’ensenyar En més d’una ocasió hem utilitzat el recurs de la química, i la ciència en general, per a perfilar algun eix d’animació i a la unitat hem fet experiments amb material i reactius casolans i quotidians Hi ha molts experiments que es poden dur a terme amb material i reactius ben casolans i quotidians a les tardes de cau o a les sortides i campaments

Entrevista
18.09.2012.

“Anar al cau va reafirmar el que encara no sabia: que sóc feliç fent cançons”

Em costa d’imaginar com hagués estat la meva adolescència sense anar als caus; hi va haver un temps en què tot girava al voltant dels escoltes; va ser una molt bona època. Forma part del meu creixement, de la meva història de vida.

Entrevista
18.06.2012.

“Una obra de teatre són un munt de peces que han d’encaixar. Si no està tothom al peu del canó, no funciona”

Els valors de compromís, esperit crític, treball en equip i el voluntariat em surten sols

Notícia
10.06.2011.

Projecte 1.000 alvernians!!

Notícia
31.01.2011.

Estén el català al teu cau

Notícia
21.12.2010.

Beques “Soñadores 2010-2011”

Notícia
20.10.2010.

Projectes AEiG 2010