Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta femcampaments

Notícia
21.06.2021.

Grups de convivència de fins a 30 participants als campaments

A partir d’avui, 21 de juny, ja no hi ha una limitació especial en el nombre de membres dels grups que fan activitats d'educació en el lleure en general. En el cas concret dels campaments, però, els grups de convivència passen a poder ser de fins a 30 participants, i per als casals, fins a 24.

Notícia
17.06.2021.

Recursos pedagògics per a aquests campaments encara en context Covid

Ja està a disposició dels i les caps un recurs pedagògic per a assegurar-nos que aquells campaments que tenen plantejats són els adequats a la realitat actual de la nostra branca en context de la pandèmia per Covid-19.

Notícia
21.05.2021.

Consulteu el Protocol COVID Estiu 2021 adaptat a la realitat de MEG

Ja podeu consultar el document que des de MEG hem treballat sobre els criteris generals per a dur a terme activitats de lleure aquest estiu, fixats per la DGJ, adaptat a les nostres activitats.

Notícia
20.05.2021.

​Nova formació de responsables de prevenció i higiene per a les activitats d’estiu

La Departament de Salut i la Direcció General de Joventut programen dues sessions online de la nova formació de responsables de prevenció i higiene, actualitzada a l’any 2021.

Notícia
18.05.2021.

Oberta la convocatòria de beques per a les activitats d'estiu

Tornen les beques d'estiu de MEG per a ​garantir que cap infant i jove es quedi sense activitats per motius econòmics. Aquest estiu, tots i totes #FemCampaments!

Notícia
14.05.2021.

Aquest estiu #FemCampaments!

Encarem aquesta nova campanya d’estiu amb la infografia resum del Protocol 2021 i tres grans novetats: un espai web amb tota la informació necessària per a dur a terme les nostres activitats, una guia interpretativa del Dossier i un compte de Telegram on resoldre dubtes dels i les caps.