Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta femcampaments

Opinió
16.08.2021.

Guardarem cada petit record d'aquests campaments com un gran tresor

Aquest viatge ens ha servit una mica per retrobar-nos a nosaltres mateixos, mirar cap endarrere i veure tot el que ens ha aportat el Cau.

Notícia
21.07.2021.

Nova oportunitat per apuntar-se al programa de vacunació de caps i intendents

Habiliten un nou formulari per apuntar-se al programa de vacunació de caps i intendents. Si encara no t'havies apuntat, ara ho pots fer (abans de demà a les 12h)! Les vacunacions seran del 20 al 28 de juliol.

Notícia
19.07.2021.

Test d’antígens per a caps, intendents, joves i infants

Des d’avui, dilluns 19 de juliol, tots els i les caps, intendents, joves i infants a partir de 10 anys ja poden fer-se el test d’antígens previ a una activitat de lleure (campaments, rutes, camps de treball i casals).

Notícia
15.07.2021.

Noves mesures per a reunions de caps

Per garantir la realització dels campaments és necessari ser prudents, insistir amb les mesures de seguretat i intentar reduir les reunions presencials prèvies al mínim.

Notícia
02.07.2021.

Col·laboreu en el vídeo de #FemCampaments!

Des de MEG, volem fer un vídeo quan finalitzi l'estiu per explicar cara enfora els campaments i contribuir a donar valor i reconeixement a la nostra tasca. Per a fer-lo necessitarem imatges de la realització 'in situ' de les activitats i per tant la col·laboració dels agrupaments! Ens hi ajudeu? 

Notícia
28.06.2021.

Sense mascareta als exteriors amb el nostre grup de convivència

A partir del dissabte 26 de juny la mascareta deixa de ser d’ús obligatori en els espais exteriors, també per a les activitats de cau i campaments. Sempre que es pugui mantenir la distància d’1,5 metres entre infants i/o joves i també quan les activitats es realitzin entre persones del mateix grup de convivència.

Notícia
21.06.2021.

Grups de convivència de fins a 30 participants als campaments

A partir d’avui, 21 de juny, ja no hi ha una limitació especial en el nombre de membres dels grups que fan activitats d'educació en el lleure en general. En el cas concret dels campaments, però, els grups de convivència passen a poder ser de fins a 30 participants, i per als casals, fins a 24.

Notícia
17.06.2021.

Recursos pedagògics per a aquests campaments encara en context Covid

Ja està a disposició dels i les caps un recurs pedagògic per a assegurar-nos que aquells campaments que tenen plantejats són els adequats a la realitat actual de la nostra branca en context de la pandèmia per Covid-19.

Notícia
21.05.2021.

Consulteu el Protocol COVID Estiu 2021 adaptat a la realitat de MEG

Ja podeu consultar el document que des de MEG hem treballat sobre els criteris generals per a dur a terme activitats de lleure aquest estiu, fixats per la DGJ, adaptat a les nostres activitats.

Notícia
20.05.2021.

​Nova formació de responsables de prevenció i higiene per a les activitats d’estiu

La Departament de Salut i la Direcció General de Joventut programen dues sessions online de la nova formació de responsables de prevenció i higiene, actualitzada a l’any 2021.

Notícia
18.05.2021.

Oberta la convocatòria de beques per a les activitats d'estiu

Tornen les beques d'estiu de MEG per a ​garantir que cap infant i jove es quedi sense activitats per motius econòmics. Aquest estiu, tots i totes #FemCampaments!

Notícia
14.05.2021.

Aquest estiu #FemCampaments!

Encarem aquesta nova campanya d’estiu amb la infografia resum del Protocol 2021 i tres grans novetats: un espai web amb tota la informació necessària per a dur a terme les nostres activitats, una guia interpretativa del Dossier i un compte de Telegram on resoldre dubtes dels i les caps.