Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta jamborinada

Notícia
30.04.2019.

2 anys de la Jamborinada!


Avui celebrem que fa 2 anys, 13.000 infants i joves vibràvem a la Jamborinada, la trobada d'escoltes i guies més gran celebrada mai a Catalunya. Va ser un dia ple de moments emotius que no oblidarem mai. Per això us deixem alguns dels moments que vam viure aquell dia, records que ens quedaran per sempre i ni el pas del temps esborrarà. Seguim treballant per deixar el món millor de com l'hem trobat tal com dèiem al manifest de la Jamborinada, perquè som #LaForçaPerMoureElMón!

Notícia
12.03.2018.

Una quarantena d’infants i joves participen en la jornada de servei "Plantem la llavor del canvi"

La jornada d’aprenentatge-servei ha culminat una de les accions de compromís assumides a la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya, que va tenir lloc a Tàrrega l’abril passat.

Notícia
16.10.2017.

Ja tenim aquí el reportatge de la Jamborinada!

Després de molt esperar… ja tenim aquí el reportatge de la Jamborinada!

Notícia
30.08.2017.

Les boles Nendo Dango

Aquest curs que aviat començarà, els agrupaments podran participar en deixar les boles Nendo Dango a la zona afectada, per tal que la nostra llavor de canvi creixi i doni vida a la terra.

Notícia
04.08.2017.

[Reportatge] Som escoltes i guies, volem canviar el món i sabem com fer-ho

El passat 29 i 30 d’abril Tàrrega va esdevenir l’epicentre de l’escoltisme català. Més de 13.000 infants, joves, caps i persones voluntàries d’arreu del territori català i també de Mallorca i el País Valencià vam fer realitat la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Va ser un cap de setmana històric, on no només es va visibilitzar la dimensió de l’escoltisme a casa nostra, sinó que també se’n va remarcar el seu potencial transformador.

Opinió
27.07.2017.

La màgia de la jamborinada

Entrevista
18.07.2017.

“Han estat hores i reunions, però junts hem fet història”

A l’Agrupament vaig aprendre a treballar en equip i per projectes

Opinió
17.07.2017.

Hem mogut el món!

Notícia
14.07.2017.

El nou número d'El correu: Especial Jamborinada!

Quines experiències van viure participants i Minairons la Jamborinada? Com es va fer el manifest "La força per moure el món" i quins compromisos s'hi van prendre? Qui hi havia darrere l'organització i dels personatges de la Jamborinada? Què serà de les Boles Nendo Dango? Tot això i molt més a El correu: Especial Jamborinada!

Opinió
22.06.2017.

El futur és seu

Alguna cosa es cou. Perquè són conscients, responsables i capaços. Perquè saben el que volen, com ho volen i quan ho volen. Perquè són molts, diversos i humans. si han estat capaços d'aquest gran pas sent petits, què faran demà? Què faran al cap d'uns anys? Ara el futur és seu. Tenen la força per moure el món.

Notícia
20.06.2017.

Tenim molta sort de ser de cau

No us perdeu el vídeo d'agraïment a les persones que van fer realitat la Jamborinada i als i les caps que fan possible l'escoltisme i guiatge! Amb imatges de la trobada d'escoltes i guies més gran que s'ha fet mai a Catalunya, celebrada els dies 29 i 30 d'abril de 2017 a Tàrrega.

Opinió
14.06.2017.

"Sóc escolta" em vaig dir

A la Jamborinada vaig ser un petit gra de sorra que, juntament amb la resta, conformaven la força per moure el món, per fer-lo millor i més just.

Opinió
05.06.2017.

Per fi, després de tant parlant-ne, arribava la Jamborinada

A l’aire podíem respirar una barreja de mil emocions diferents La Jamborinada ens va donar força a tots els membres del moviment, va demostrar-nos del més petit al més gran que no estem sols Com a escolta, com a cap i com a educadora, la lectura d’aquest manifest m’omple d’orgull.

Notícia
08.05.2017.

La Jamborinada recull de vídeos

Heu tornat a la rutina i no podíeu parar d'explicar l'experiència i cantar la cançó de la Jamborinada? OH OH OH...
Reviu el cap de setmana de la Jamborinada amb els vídeos de la trobada #LaForçaPerMoureElMón

Notícia
05.05.2017.

La Jamborinada notícia a notícia

El ritme trepidant de la Jamborinada i el cúmul d'emocions viscudes no et van deixar llegir les notícies de la trobada? Tens curiositat per saber què va fer cada branca durant l'activitat de tarda del dissabte? Aquesta és la teva oportunitat! Recuperem la Jamborinada notícia a notícia.

Notícia
01.05.2017.

Et vas perdre el programa en directe “1món.cat” de LaXarxa i Tàrrega TV sobre la Jamborinada? Recupera’l!

Et vas perdre el programa en directe “1món.cat” de LaXarxa i Tàrrega TV sobre la Jamborinada? Recupera’l!

Notícia
30.04.2017.

“Som escoltes i hem vingut a Tàrrega a demostrar que volem deixar el món millor de com l’hem trobat”

“Som escoltes i hem vingut a Tàrrega a demostrar que volem deixar el món millor de com l’hem trobat”

Notícia
27.04.2017.

Més de 13.000 infants i joves a punt per canviar el món en la trobada d’escoltes més gran feta mai a Catalunya

  • Aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, més de 13.000 escoltes i guies de Catalunya, i també de Mallorca i del País Valencià, es reuniran per mostrar que són “la força per moure el món
 
  • Tàrrega es convertirà en Ciutat Escolta i doblarà gairebé la seva població aquest cap de setmana, amb més de 250 activitats, un campament amb 2.500 tendes i més de 1.000 persones voluntàries.
 
  • Diumenge, un gran acte final reunirà a tots els participants en una celebració de clausura que comptarà amb la participació de Carme Forcadell, Presidenta del Parlament, Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers socials i Famílies, i Rosa Maria Perelló, Alcaldessa de Tàrrega i Vicepresidenta de la Diputació de Lleida.

Notícia
24.04.2017.

Aquesta setmana mourem el món!

La Jamborinada reunirà 13.000 escoltes i guies que porten dins la llavor de canvi per germinar un món millor

Notícia
22.04.2017.

[CONVOCATÒRIA] Rodes de premsa de presentació de la Jamborinada

El dijous 27 d’abril tindran lloc dues rodes de premsa, una a Barcelona i l’altra a Tàrrega, per a presentar oficialment la Jamborinada i les seves activitats.

Notícia
03.04.2017.

Estrena del videoclip ‘La força per moure el món’

Queda menys d’un mes per escoltar la cançó oficial de la Jamborinada en directe durant l’Acte central de la trobada, interpretada pel grup Mandràgora Reggae.

Notícia
30.03.2017.

Compte enrere: 30 dies per la Jamborinada!

El tercer butlletí mensual de la Jamborinada fa un repàs de les qüestions més destacades quan tan sols falta un mes per la trobada. Publiquem el programa al web per conèixer en detall com s’estructurarà!

Notícia
07.03.2017.

"Som llavor de canvi", Tercera Guia d’Activitats de la Jamborinada

En aquesta guia es proposa fer un taller de boles de fang Nendo Dango per portar-les a la Jamborinada, ja que tindran un rol important en l’Acte central del diumenge.

Notícia
02.03.2017.

Amb la Jamborinada a l’horitzó, arriba el segon butlletí de la trobada

El manifest de la Jamborinada, els Minairons inscrits, la infografia explicativa de la macrotrobada i la cerca de grups de cultura popular protagonitzen el segon butlletí electrònic mensual per a caps inscrits.

Notícia
27.02.2017.

La Jamborinada a dos mesos vista

Els dies 29 i 30 d’abril els fulards de 156 agrupaments diferents ompliran de colors els carrers de Tàrrega a la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya.

Notícia
09.02.2017.

Digues la teva a la Jamborinada!

Els agrupaments escoltes i guies inscrits a la trobada tenen fins el 26 de febrer per contribuir en l’elaboració del manifest participatiu que es llegirà a l’Acte central de la trobada.

Notícia
02.02.2017.

Estigues al dia de la Jamborinada amb el butlletí mensual de la trobada

Els i les caps dels 156 agrupaments inscrits a la Jamborinada rebran un butlletí electrònic mensual fins el mes de maig amb les informacions més rellevants de la trobada.

Notícia
31.01.2017.

Sigues CaçaMinairó!

Des del vostre agrupament, ajudeu-nos a aconseguir més voluntaris/àries per la Jamborinada i publiqueu-ho a les xarxes socials.

Notícia
30.01.2017.

“Fem sentir la nostra veu” amb la Segona Guia d’Activitats de la Jamborinada

La Segona Guia d’Activitats ja es pot consultar i descarregar al web i aviat la podreu passar a recollir en paper a les vostres seus d’entitat o territorials. Abans d’anar-la a buscar, assegureu-vos que ja ha arribat.

Notícia
19.01.2017.

156 agrupaments escoltes i guies s’han inscrit a la Jamborinada!

A 100 dies de la gran trobada, es poden conèixer les xifres d’infants, joves i caps inscrits.

Notícia
10.01.2017.

Gràcies per fer sentir la nostra veu!

El 6 de gener va finalitzar la campanya de micromecenatge per finançar les activitats de la Jamborinada. Es podrà seguir fent aportacions econòmiques mitjançant el web del projecte.

Notícia
02.01.2017.

T’ofereixes com a voluntari/a per moure el món?

Busquem a 800 persones disposades a fer realitat un moment històric! Ets una d’elles?

Opinió
09.12.2016.

Construint la Jamborinada

Volem que els nois i noies actuals del Moviment puguin viure les experiències que nosaltres vam viure

Notícia
02.12.2016.

Ja tens el calendari escolta i guia 2017?

Vols començar el 2017 amb molta energia i il·lusió escolta? Doncs no et quedis sense el calendari 2017 aquest any dedicat a les trobades escoltes i guies en motiu de la Jamborinada!

Notícia
30.11.2016.

Com motives la teva unitat de cara a la Jamborinada?

La revista El Correu ha preguntat als i les caps com s’ho fan per motivar als infants i joves durant tot aquest curs de Jamborinada. Ara que ja us esteu inscrivint, us donem pistes per engrescar a totes les branques!

Notícia
22.11.2016.

Canta, balla i descarrega’t la cançó de la Jamborinada!

El tema ‘La força per moure el món’ es troba disponible al web de la Jamborinada, amb la lletra per poder-la cantar i els arxius de descàrrega. Ja podeu començar a celebrar la vida amb una cançó!

Notícia
07.11.2016.

Fem sentir la veu de 13.000 infants i joves

Engeguem una campanya per a fer difusió de la Jamborinada i aconseguir finançament per les activitats del cap de setmana de la trobada.

Notícia
04.11.2016.

Coneixem els personatges de la Jamborinada

Els agrupaments ja tenen disponible la Primera Guia d’Activitats de la Jamborinada!

Notícia
07.10.2016.

[Oferta de feina] La Jamborinada necessita un/a tècnic/a financer i comptable

Es necessita una persona amb un perfil tècnic que doni suport a la gestió financera i seguiment comptable de la Jamborinada.

Notícia
03.10.2016.

Ja podeu demanar el calendari escolta i guia 2017!

Un any més, editem el calendari escolta i guia en el marc del Projecte 4 vents. Aquest any dedicat a les trobades escoltes i guies, precisament per a presentar la Jamborinada, l’Eix del curs 2016-2017!

Notícia
26.09.2016.

La força per moure el món, l'eix del curs d'enguany

Aquest curs 2016-2017 la Jamborinada serà l'eix del curs! Un curs on farem força per moure el món!

Notícia
05.09.2016.

Tot el que necessitem per començar el nou curs al cau!

Comencem un nou curs amb molta energia i il·lusió! Us expliquem on podeu trobar els documents que necessiteu per engegar el curs i altres recursos. Bon inici de curs!

Notícia
30.08.2016.

[Oferta de feina] La Jamborinada necessita un/a Tècnic/a del projecte

Es necessita una persona amb un perfil tècnic que gestioni i executi les tasques derivades de les comissions i de la coordinació tècnica de la Jamborinada. Per aquest motiu, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha obert una convocatòria laboral per a cobrir una plaça de Tècnic/a de la Jamborinada.

Notícia
11.08.2016.

L’Equip Jamborinada es prepara per al nou curs

L’estiu avança i molts ja haureu gaudit dels campaments o estareu esprement-los al màxim. Arribarem al setembre i la paraula Jamborinada cada cop ressonarà amb més força: començarà el curs de la gran trobada escolta. L’equip motor que la impulsa no ha frenat per vacances i segueix amb tots els preparatius necessaris per viure un curs de Jamborinada.

Notícia
06.06.2016.

Falta una setmana pel tancament de les preinscripcions a la Jamborinada

Tots els agrupaments escoltes i guies tenen temps fins el 15 de juny per preinscriure’s a la trobada d’escoltes i guies més gran de Catalunya.