Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta llumdelapau

Notícia
16.12.2019.

20 anys de Llum de la Pau a Catalunya

Aquest diumenge 15 de desembre, Sant Pere de Torelló va acollir la 20a edició de l'acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem a Catalunya.

Notícia
05.11.2019.

Gènere i pau per celebrar els 20 anys de la Llum de la Pau a Catalunya

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum en símbol de pau. Enguany treballa el tema del gènere a través dels materials pedagògics que ja estan disponibles al web de la Llum de la Pau.

Notícia
03.12.2018.

‘Som clau per la pau’, el 16 de desembre torna la Llum de la Pau

Un desembre més torna aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau. Enguany, sota el lema ‘Som clau per la pau’ ens proposa treballar la pau centrant-nos en la responsabilitat que hem de tenir tant individualment com en grup per promoure-la.

Notícia
19.12.2017.

400 persones celebren la rebuda de la Llum de la Pau a Pineda de Mar

Aquest diumenge 17 de desembre, Pineda de Mar va celebrar l’acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem amb 400 participants.

Notícia
29.11.2017.

El 17 de desembre torna la Llum de la Pau sota el lema "Som terra"

Torna aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum en símbol de pau, enguany sota el lema "Som terra". Ja estan disponibles els materials pedagògics al web de la Llum de la Pau.

Notícia
12.12.2016.

400 persones reben la Llum de la Pau recordant la crisi de les persones refugiades

Aquest diumenge 11 de desembre es va celebrar l’acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem a Sant Celoni amb 400 participants.

Notícia
03.11.2016.

La Llum de la Pau de Betlem enguany "Per un mar de pau"

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum en símbol de pau. Ja estan disponibles els materials pedagògics al web de la Llum de la Pau.

Notícia
14.12.2015.

Més de 400 persones reben la Llum de la Pau a Sant Boi

Les diferents unitats de l'AEiG Sant Ramon Nonat, diverses entitats locals, escoltes i guies i ciutadans i ciutadanes van participar diumenge 13 a l'acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem a Sant Boi. 

Notícia
04.12.2015.

Compte enrere per l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau


Enguany l’acte central de rebuda de la Llum de la Pau a Catalunya serà a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Barcelona) el diumenge 13 de desembre a les 17h.

Notícia
13.11.2015.

Torna la Llum de la Pau: aquest any sota el lema Connecta la Llum!

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum pel desenvolupament amb el lema Connecta la llum!. Ja estan disponibles els materials pedagògics!

Notícia
27.10.2015.

Us animeu a anar a buscar la Llum de la Pau?

Estem buscant un agrupament que vulgui anar a buscar la Llum de la Pau per portar a Catalunya aquest símbol de la pau i la fraternitat escolta.

Notícia
07.01.2015.

5 coses que hem fet els escoltes i les guies aquest Nadal

Hem estat solidaris, hem escampat la pau, hem ajudat els Reis, hem compartit vivències... A continuació recollim algunes de les activitats que hem fet durant aquestes festes de Nadal. Que l'empenta de principis d'any ens acompanyi durant tot el 2015!

Notícia
17.12.2014.

200 persones participen a l’acte central de la Llum de la Pau a Bellpuig

La rebuda de la flama, que els escoltes i les guies escampem arreu del món com a símbol de pau i esperança, va ser d’allò més especial.

Notícia
21.11.2014.

S'apropa l'acte de rebuda de la Llum de la Pau

Ja falta poc perquè arribi a casa nostra la Llum de la Pau, un símbol nadalenc dels escoltes i les guies d'arreu del món. És una bona oportunitat per treballar l'espiritualitat al cau, i una manera d'escampar l'esperit escolta i guia als nostres pobles i barris!

Notícia
19.11.2014.

Torna la Llum de la Pau: aquest any, diem ben alt que volem "Créixer en pau"!

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa reivindicar els drets dels infants, coincidint amb el 25è aniversari de la seva proclamació. Ja estan disponibles els materials pedagògics!

Notícia
14.11.2014.

Us animeu a anar a buscar la Llum de la Pau?

Estem buscant un agrupament que vulgui anar a buscar la Llum de la Pau per portar a Catalunya aquest símbol de la pau i la fraternitat escolta.

Notícia
10.12.2013.

La Llum de la Pau de Betlem arriba aquest diumenge a Catalunya

Barcelona acollirà aquest 15 de desembre l’acte central de rebuda de la Llum de la Pau. Des d’allà, la flama –i la pau i l’esperança que representa- s’escamparà a altres llocs de Catalunya.

Notícia
09.12.2013.

Mandela i l’escoltisme: el moviment diu adéu a un dels seus grans defensors

El líder antiapartheid era el patró dels Scouts de Sud-àfrica, una organització pionera en la lluita contra la discriminació de la població negra.

Notícia
19.11.2013.

La Llum de la Pau de Betlem ens convida a posar-nos “drets per la pau”

Amb l’objectiu d’escampar la pau arreu del planeta, aquest projecte internacional ens convida a combatre les injustícies del món i a reivindicar els drets fonamentals de les persones.

Notícia
29.11.2012.

Comencem a escampar la Llum de la Pau!

Ja falta molt poc perquè arribi a casa nostra la Llum de la Pau, un símbol nadalenc dels escoltes i les guies d'arreu del món. És una molt bona oportunitat per treballar l'espiritualitat al cau, i una manera d'escampar l'esperit escolta i guia als nostres pobles i barris! Vols saber com fer-ho?

Notícia
03.12.2008.

L'arribada de la Llum de la Pau