Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta misc

Notícia
22.09.2016.

2a edició del postgrau sobre els significats i valors espirituals de la natura

 
Obertes les inscripcions a la segona edició del curs de postgrau "Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració" de la Universitat de Girona en el qual participa MEG.

Notícia
01.02.2016.

Coneixes els serveis de MEG?

Campaments i Més, Centres Escoltes i Brownsea. Fes-te'ls teus!

Opinió
01.02.2016.

El MISC: un abans i un després

Valoro molt positivament que els materials et presentin diferents alternatives i que tinguin en compte totes les opcions espirituals.

Opinió
29.12.2015.

La meva experiència al MISC

Per deixar el món millor de com l’hem trobat potser també cal endinsar-se en el propi món interior

Notícia
12.05.2015.

S'apropa la Setmana Escolta a Taizé

Aquest estiu tindrà lloc una nova trobada escolta a Taizé, una oportunitat per participar de la vida d’aquesta comunitat monàstica i conèixer escoltes i guies de diferents països!

Notícia
26.02.2015.

El MISC fa un any! T'atreveixes a mirar al teu interior?

La Zsuzsanna, una noia hongaresa, ha fet una estada al MISC, el primer centre escolta dedicat al treball de l'espiritualitat, i ens explica la seva experiència en un vídeo. 

Notícia
15.02.2015.

Primera Trobada d'Equips d'Espiritualitat (TEE) a Montserrat

Consiliaris, animadors de la fe/espiritualitat, membres d’equips d’espiritualitats de les demarcacions o sectors... us convidem a fer un TEE ! Un espai d'intercanvi i on fer xarxa.

Notícia
23.10.2014.

Descobreix els secrets que amaga la muntanya de Montserrat

El monogràfic “La cara desconeguda de Montserrat”, obert a persones afiliades a MEG i a externes, us permetrà descobrir alguns secrets d’aquesta muntanya màgica.

Notícia
13.05.2014.

El MISC, protagonista de la revista El Correu 88

A banda d’un ampli reportatge sobre el nou centre escolta que vam inaugurar el febrer a Montserrat, a la revista hi trobaràs molts altres continguts interessants!

Notícia
24.02.2014.

Més de 100 persones participen a la inauguració del MISC

Dissabte vam inaugurar el Montserrat International Scout Centre (MISC). Més d’un centenar de persones van poder fer un tastet del programa de treball que s’hi durà a terme, visitar les instal·lacions i molt més.

Notícia
18.02.2014.

Tot a punt per inaugurar el MISC

Aquest dissabte 22 s'inaugura el Montserrat International Scout Centre (MISC). Ja pots consultar el seu web en català, castellà, anglès i francès i també la nota de premsa.

Notícia
04.02.2014.

Inaugurem el MISC, un nou centre escolta internacional a Montserrat

El 22 de febrer, Diada del Pensament, inaugurem el Montserrat International Scout Centre (MISC), un nou espai per a caps escoltes i guies on desenvolupar la teva dimensió espiritual. No hi faltis!