Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta misc

Notícia
13.01.2020.

Trobada de presidències i escoles de formació del Projecte 4vents

El cap de setmana 10, 11 i 12 de gener, s’ha celebrat la Trobada de Presidències i Escoles de Formació del Projecte 4vents al Principat amb la participació de representants de la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), Escoltes i Guies de Mallorca (EGM) i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).

Notícia
03.12.2018.

‘Som clau per la pau’, el 16 de desembre torna la Llum de la Pau

Un desembre més torna aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau. Enguany, sota el lema ‘Som clau per la pau’ ens proposa treballar la pau centrant-nos en la responsabilitat que hem de tenir tant individualment com en grup per promoure-la.

Notícia
19.12.2017.

400 persones celebren la rebuda de la Llum de la Pau a Pineda de Mar

Aquest diumenge 17 de desembre, Pineda de Mar va celebrar l’acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem amb 400 participants.

Notícia
29.11.2017.

El 17 de desembre torna la Llum de la Pau sota el lema "Som terra"

Torna aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum en símbol de pau, enguany sota el lema "Som terra". Ja estan disponibles els materials pedagògics al web de la Llum de la Pau.

Notícia
22.09.2016.

2a edició del postgrau sobre els significats i valors espirituals de la natura

 
Obertes les inscripcions a la segona edició del curs de postgrau "Significats i valors espirituals de la natura: percepció, comunicació, gestió i integració" de la Universitat de Girona en el qual participa MEG.

Notícia
01.02.2016.

Coneixes els serveis de MEG?

Campaments i Més, Centres Escoltes i Brownsea. Fes-te'ls teus!

Opinió
01.02.2016.

El MISC: un abans i un després

Valoro molt positivament que els materials et presentin diferents alternatives i que tinguin en compte totes les opcions espirituals.

Opinió
29.12.2015.

La meva experiència al MISC

Per deixar el món millor de com l’hem trobat potser també cal endinsar-se en el propi món interior

Notícia
12.05.2015.

S'apropa la Setmana Escolta a Taizé

Aquest estiu tindrà lloc una nova trobada escolta a Taizé, una oportunitat per participar de la vida d’aquesta comunitat monàstica i conèixer escoltes i guies de diferents països!

Notícia
26.02.2015.

El MISC fa un any! T'atreveixes a mirar al teu interior?

La Zsuzsanna, una noia hongaresa, ha fet una estada al MISC, el primer centre escolta dedicat al treball de l'espiritualitat, i ens explica la seva experiència en un vídeo. 

Notícia
15.02.2015.

Primera Trobada d'Equips d'Espiritualitat (TEE) a Montserrat

Consiliaris, animadors de la fe/espiritualitat, membres d’equips d’espiritualitats de les demarcacions o sectors... us convidem a fer un TEE ! Un espai d'intercanvi i on fer xarxa.

Notícia
23.10.2014.

Descobreix els secrets que amaga la muntanya de Montserrat

El monogràfic “La cara desconeguda de Montserrat”, obert a persones afiliades a MEG i a externes, us permetrà descobrir alguns secrets d’aquesta muntanya màgica.

Notícia
13.05.2014.

El MISC, protagonista de la revista El Correu 88

A banda d’un ampli reportatge sobre el nou centre escolta que vam inaugurar el febrer a Montserrat, a la revista hi trobaràs molts altres continguts interessants!

Notícia
24.02.2014.

Més de 100 persones participen a la inauguració del MISC

Dissabte vam inaugurar el Montserrat International Scout Centre (MISC). Més d’un centenar de persones van poder fer un tastet del programa de treball que s’hi durà a terme, visitar les instal·lacions i molt més.

Notícia
18.02.2014.

Tot a punt per inaugurar el MISC

Aquest dissabte 22 s'inaugura el Montserrat International Scout Centre (MISC). Ja pots consultar el seu web en català, castellà, anglès i francès i també la nota de premsa.

Notícia
04.02.2014.

Inaugurem el MISC, un nou centre escolta internacional a Montserrat

El 22 de febrer, Diada del Pensament, inaugurem el Montserrat International Scout Centre (MISC), un nou espai per a caps escoltes i guies on desenvolupar la teva dimensió espiritual. No hi faltis!