Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta valor huma, capital social

Notícia
28.10.2013.

La societat actual, vista pels infants i joves escoltes i guies de la Demarcació de Tarragona

Demà s’inaugura a l’Espai Jove Kesse de Tarragona l’exposició “Macedònia. L’11 de maig, jo faig”, que recull la visió que els més petits tenen de la nostra societat. 

Notícia
21.10.2013.

L’economia solidària al cau: recursos pedagògics

Aquest cap de setmana tindrà lloc la II Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Comerç just, cooperativisme, banca ètica... T’oferim una bateria de recursos per treballar aquests temes al cau!

Notícia
09.05.2013.

El Sector IV fa Cau al Carrer!

Notícia
18.04.2013.

Celebrem Sant Jordi al cau!

Notícia
17.12.2013.

“Ensenyem el cor” amb l’economia solidària

Participem al balanç social de la Xarxa d’Economia Solidària, per mesurar les aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques de MEG i del conjunt del sector durant el 2012.

Notícia
16.12.2016.

Els Truc dels agrupaments Cardenal Lluch i Antoni Gaudí són guardonats amb el 30è premi Jaume Ciurana

Els joves han estat premiats pel projecte d’Aprenentatge i Servei “Transformem Manresa”.

Notícia
29.11.2016.

L’escoltisme i el guiatge català s’adhereix a la campanya “Casa nostra, casa vostra”

L’escoltisme i el guiatge català s’adhereix a la campanya “casa nostra, casa vostra”. Ho dèiem fa mesos, i ho seguim dient: obrim els nostres caus i les nostres cases, si és que hi ha caus i cases d’algú. Fem de l’educació un refugi perquè el què esta passant a la mar Mediterrània no es repeteixi mai més, no ho pateixi mai més ningú, enlloc. Us animem a entrar a la seva web www.casanostracasavostra.cat i adherir-vos al manifest.

Notícia
17.10.2016.

Un gra de sorra dels escoltes i guies per eradicar la pobresa

Avui és el Dia internacional per a l’Eradicació de la pobresa (#EndPoverty), que enguany té per lema “De la humiliació i l’exclusió a la participació: Posar fi a la pobresa en totes les seves formes”

Notícia
18.07.2016.

Escoltisme en temps de guerra

Avui es compleixen 80 anys des de l'inici del capítol més cruent de la història d'Espanya: la Guerra Civil. Coneixeu quina va ser l'acció dels escoltes catalans durant la Guerra Civil?

Notícia
14.06.2016.

Comença el V Congrés del Tercer Sector sota el lema "Créixer socialment"

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya hi participa com a membre de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Notícia
08.06.2016.

Lideratge a les nostres mans (Recursos)

Què és el bon lideratge? En la societat actual, marcada per una profunda crisi econòmica i de valors, es fa necessària la presència de persones amb capacitat de visionar i crear nous escenaris de futur que il·lusionin i mobilitzin individus i col·lectius. El model de bon lideratge que volem impulsar des de l’escoltisme i el guiatge és un lideratge fonamentat en la qualitat humana i que requereix una sensibilitat conscient i una espiritualitat profunda. 

Notícia
31.07.2015.

25 frases sobre educació de personatges cèlebres

Us convidem a llegir aquestes motivadores frases sobre educació. Segur que us seran d'utilitat per aplicar-les durant el curs!

Notícia
28.12.2012.

Fem una #cadenadefavors!