Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta voluntariat

Notícia
17.04.2020.

Crida per realitzar projectes d'ApS durant la crisi per la COVID-19

El Centre Promotor d’ApS fa una crida a participar en l'activitat d’aprenentatge servei en situació de confinament per tal de mitigar alguna de les conseqüències de la COVID-19 utilitzant l'etiqueta #ApSdesdeCasa.

Notícia
30.04.2019.

2 anys de la Jamborinada!


Avui celebrem que fa 2 anys, 13.000 infants i joves vibràvem a la Jamborinada, la trobada d'escoltes i guies més gran celebrada mai a Catalunya. Va ser un dia ple de moments emotius que no oblidarem mai. Per això us deixem alguns dels moments que vam viure aquell dia, records que ens quedaran per sempre i ni el pas del temps esborrarà. Seguim treballant per deixar el món millor de com l'hem trobat tal com dèiem al manifest de la Jamborinada, perquè som #LaForçaPerMoureElMón!

Notícia
02.10.2018.

Vols ser formador/a a la borsa d’'Entre Terres'?

El Servei Civil Internacional de Catalunya busca 15 persones voluntàries per preparar i realitzar tallers de la guia ‘Entre Terres’ a centres educatius i espais no formals.

Notícia
17.07.2018.

Sabíeu que som una de les entitats promotores de Xarxanet?

Tenim com a funció la gestió i configuració dels àmbits associatius i d'assessorament d'entitats. Podem escriure notícies, actes d'agenda, recursos i crides de voluntariat.

Notícia
04.06.2018.

Més de 700 caps defineixen el futur de l’escoltisme català en el Congrés de Caps

El 2 i 3 de juny Vic ha acollit per primera vegada el Congrés de Caps de l’escoltisme català, una trobada on 700 caps han tancat la proposta d'associació única oberta i catalana, que es durà a votació el proper mes de novembre a les Assemblees Generals de les tres entitats.

Notícia
05.12.2017.

5 de desembre: Dia Internacional del Voluntariat

Des de l'any 1985 es celebra el 5 desembre com a Dia Internacional del Voluntariat pel Desenvolupament Econòmic i Social com a reconeixement i visibilitat de l'acció voluntària que duen a terme milers de persones i entitats d'arreu del món.
 

Notícia
02.02.2017.

Dia Mundial dels Aiguamolls 2017: fem servei a les zones humides de Catalunya!

Us convidem a celebrar aquesta jornada posant el vostre petit gra de sorra tot fent un servei en col·laboració amb alguna de les moltes entitats i administracions que treballen per a la conservació i millora dels aiguamolls de Catalunya.

Notícia
23.01.2017.

Voleu jugar a “Fronteres Invisibles”, el joc dels Truc 2 de l’AEiG Rudyard Kipling?

L’activitat està dirigida a nois i noies a partir de 15 anys, que s’han de posar a la pell de persones migrades que volen aconseguir el permís de residència. 

Opinió
23.12.2016.

L'impuls del cau

Crèiem important acabar Truc havent fet un projecte que completés tot allò que havíem rebut al cau, com la sensibilitat i compromís social Volíem mirar més enllà del nostre entorn habitual, amb el que nosaltres estem acostumats a treballar A Calais, vam estar-hi una setmana. Una setmana que sense cap dubte va ser de les més profitoses de les nostres vides El que vam viure va fer que tot el projecte, tota l’etapa com a trucs i tots els anys al cau cobressin sentit

Notícia
22.11.2016.

Obrim la convocatòria interna de finançament 2017

Podeu presentar projectes de foment del voluntariat i d'interès social fins el 22 de gener, i els d'internacional fins el 26 de febrer.

Opinió
26.09.2016.

Un gran final d'etapa

La idea era fer quelcom que marqués un gran final d'etapa com és Trucs, després de 13 anys al cau. Vam iniciar un intercanvi entre dos caus de la Demarcació de la Catalunya Central, amb qui s'han creat amistats i vam treballar en equip. El projecte ens donava un ventall d’oportunitats per assolir els nostres objectius com a unitat.

Entrevista
04.09.2016.

"Apostem per les accions de puça i per l’educació en el lleure com a motor del canvi social"

El nostre propòsit inicial com a persones joves, motivades i actives dins el món del lleure era ajudar els i les refugiades mitjançant el joc, el teatre i la música Tenim molta feina a fer i moltes coses a explicar i documentar. Volem fer difusió directa del que hem viscut i el que hem après Tot el que hem après al llarg de la nostra vida com a escoltes ha estat fonamental pel dia a dia allà

Notícia
02.08.2016.

15 joves escoltes i d’esplais porten el lleure cap a Grècia

Desenvoluparan un projecte educatiu amb infants que viuen al camp de refugiats de Skaramagas.

Opinió
02.06.2016.

Truc és el punt àlgid on es materialitza tot el que hem après durant la nostra etapa al cau.

Ser crítics i actius és important per mantenir viu l'escoltisme i per posar al servei dels altres els valors i l'educació que hem rebut al cau.

Notícia
25.04.2016.

Torna el "DESMARCA’T: Som servei, fem recapte"

El Sector IV de la demarcació del Barcelonès recupera el recapte d'aliments que es va dur a terme fa 5 anys i gràcies al qual es van aconseguir més de 15 tones d’aliments.

Notícia
22.04.2016.

Plantem "Arbres per la Terra"

Aquest any, per celebrar el Dia de la Terra us animem a fer servei ambiental. Plantar arbres ajuda a combatre el canvi climàtic, a respirar aire net i assolir la sostenibilitat econòmica i ambiental a llarg termini tot proporcionant aliments, energia i ingressos. Ens comprometem des dels agrupaments?

Notícia
09.04.2016.

Nou web sobre Aprenentatge Servei

Avui 9 d'abril s'estrena el web de Projectes d’Aprenentatge Servei, creat arrel de l'èxit del Laboratori d'Acció i Innovació educativa d'Aprenentatge Servei.

Notícia
01.03.2016.

Feu voluntariat ambiental contra les espècies invasores

El 13 de març se celebra el Dia de les Espècies Autòctones, en el que es realitzaran 15 accions de voluntariat per eradicar espècies de fauna i flora invasores a Catalunya. Hi participaran més de 800 voluntaris i voluntàries. T'hi animes?

Entrevista
15.02.2016.

“El poble sahrauí és un poble organitzat i amb moltes capacitats, sovint desaprofitades pel context en què viuen”

Hem conegut de primera mà el conflicte polític en el que es troba el poble sahrauí de la veu dels propis implicats, adonant-nos que per a ells és una situació molt dolorosa i que per la nostra societat són uns grans desconeguts.

Notícia
30.11.2015.

Obrim la convocatòria interna de finançament 2016

Podeu presentar projectes de foment del voluntariat i d'interès social fins el 24 de gener, i els d'internacional fins el 13 de març.

Entrevista
30.11.2015.

“El cau brinda als voluntaris l'oportunitat de créixer, de qüestionar-nos i de viure'ns diferents”

Però el que aporta sempre i a tothom el fet d’anar al cau és un espai per provar, per fer les coses diferents, per expressar-te com ets, sentir-te viu i senzill i, a sobre, poder compartir tot plegat amb tantíssimes persones precioses.

Notícia
24.11.2015.

Coneix els nous membres de la Taula Executiva

A l'Assemblea General d'aquest diumenge vam escollir l'Ignasi Llobera com a comissari general, l'Ainhoa Huguet com a secretària general i la Marta Miarons com a administradora general, per als propers tres anys. En aquests vídeos els pots conèixer millor!

Notícia
24.11.2015.

“Som, fem, transformem”: 700 caps participen a l’Assemblea General a Cervera

En aquesta 39a Assemblea hem aprovat un nou Pla Estratègic, hem escollit nous càrrecs de la Taula Executiva, hem decidit seguir endavant amb l’organització d’una macrotrobada escolta i guia i molt més!

Opinió
24.11.2015.

Parlament a l'Assemblea General 2015

Cal intencionalitat clara al fer la nostra tasca, cal no perdre mai el somni que perseguim de deixar el món millor! L’educació en el lleure de base voluntària i comunitària viu hores baixes en matèria de reconeixement i de suport Cal fermesa i decisió a l’hora de traçar polítiques de joventut sensibles a la realitat associativa És en l’escoltisme que aprenem a viure a consciència, amb sentit i amb amor. Què més li cal al món?

Notícia
10.11.2015.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ofereix la seu de Valldoreix per acollir persones refugiades

Temporalment i mentre l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès els cerca una llar definitiva, MEG cedirà les instal·lacions de la seu central de Can Cadena, a Valldoreix, per tal de normalitzar en la mesura del possible la seva situació.

Notícia
02.11.2015.

Últims dies del concurs de projectes per fer documentals sobre cooperació i/o voluntariat

Fins el 13 de novembre podeu presentar una idea o avantprojecte de documental al concurs Docs Cooperants, dirigit a joves voluntaris. Les idees premiades obtindran suport per tirar endavant el documental.

Notícia
07.10.2015.

Aquestes han estat les notícies més llegides del 2015

Voleu saber quines han estat les notícies més visitades durant el 2015 a www.escoltesiguies.cat? No us ho perdeu!

Notícia
07.10.2015.

Emocions al Pas de Branca o Passos

Aquests dies els agrupaments heu celebrat el Pas de Branca o Passos, la festa que marca l’inici del nou curs al cau i una celebració carregada de sentiments.

Notícia
24.09.2015.

Decàleg de l’escoltisme i el guiatge per les eleccions al Parlament de Catalunya del 27S

El proper diumenge 27 de setembre, els catalans i catalanes estem cridades altre cop a les urnes. Després de gairebé dues setmanes de campanya, des de l’escoltisme i el guiatge volem aprofitar l’oportunitat de canvi que es planteja per reivindicar aquells punts essencials que haurien d’assumir les institucions públiques per garantir un escoltisme de qualitat i a l’abast de tothom els propers anys.

Notícia
23.09.2015.

Col·labora a la Trobada d'Escoltes i Guies de Catalunya!

Caps, excaps, pares i mares, equips territorials, amics i família, TOTS esteu convidats a viure aquesta jornada de coneixença i creixement!

Notícia
21.07.2015.

Disponible al web la Memòria del curs 2013-2014

La memòria del curs 2014-2015 es publicarà després de l’Assemblea General del novembre d’aquest any.

Notícia
16.06.2015.

Obertes les inscripcions per a l'Escola d'Estiu del Voluntariat

Aquelles persones que ho vulguin ja poden apuntar-se als cursos que el Departament de Benestar Social i Família organitza del 2 de juliol al 19 de setembre.

Notícia
11.05.2015.

El Camí, una ruta que recorre el país a peu, ja està complet!

És una ruta per fer a peu que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra, que va enllaçant els pobles, unint tots els caps de comarca.

Notícia
06.05.2015.

Els 10 continguts d'actualitat més llegits del passat trimestre

Voleu saber quines han estat les notícies que més us han interessat de gener a març a www.escoltesiguies.cat? No us ho perdeu!

Notícia
12.04.2015.

Curs d'iniciació al voluntariat ambiental

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), de la qual som membres des de MEG, posa en marxa la setena edició del Curs d'iniciació al voluntariat ambiental, en el marc del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFVC).

Notícia
16.03.2015.

Oberta la convocatòria del Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

El 29è Premi Jaume Ciurana l’impulsen el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Sans. Va destinat a grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica destacada, de forma voluntària i gratuïta.

Notícia
04.02.2015.

L’escoltisme català defensa el voluntariat associatiu davant del Projecte de llei del Voluntariat

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) ha comparegut aquest dimarts a la tarda davant de la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament de Catalunya per donar la visió de la comunitat escolta i guia davant del Projecte de llei del Voluntariat

Notícia
16.01.2015.

Aquestes han estat les notícies més llegides del 2014

Voleu saber quines han estat les notícies més visitades durant el 2014 a www.escoltesiguies.cat? No us ho perdeu!

Notícia
15.01.2015.

Obert el període d’inscripcions per la Formació de Formadors (FOFO)

Entre el 27 i el 31 de març tindrà lloc aquesta formació destinada a formadors/es i/o responsables pedagògics/es.

Notícia
14.01.2015.

Tota la informació de la TRINCA 2.0

La TRINCA 2.0 és un espai de trobada i de formació per a tots aquells caps que esteu desenvolupant un projecte a nivell internacional. Durant dos dies rebreu assessorament per escollir el projecte internacional que millor s’adapta a les necessitats de la unitat o formació per tal de fer-lo un projecte més complet i enriquidor per a tothom. La TRINCA 2.0 és un espai imprescindible per tots els que ja teniu clar que fareu projecte internacional enguany  i enriquidor per a tots aquells que vulgueu descobrir i aprofundir en la vessant internacional del moviment.

Opinió
02.01.2015.

Oportunitats en els nous cursos

En poques paraules, podríem dir que el canvi ha estat com una gran revisió de les formacions per part dels formadors i les formadores.

Opinió
25.12.2014.

Una batalla perduda, un nou horitzó

L’espai d’aprenentatge més potent encara segueix essent, avui dia, el cau

Notícia
16.12.2014.

Obrim la convocatòria interna de finançament 2015

Els agrupaments interessats tenen temps fins el 25 de gener - 15 de març en el cas dels projectes internacionals - per presentar els seus projectes a la Convocatòria interna de finançament de MEG.

Notícia
09.12.2014.

El Parlament reconeix l’associacionisme educatiu com a activitat associativa i voluntària

El Ple del Parlament de Catalunya va aprovar el passat 27 de novembre una moció (llegir-la aquí) de reconeixement i mesures de l’educació en el lleure, amb un especial èmfasi en l’associacionisme educatiu.

Notícia
02.12.2014.

Parlem de joves, associacionisme i voluntariat a la Taula d'Entitats de Sarrià

Com entenem el voluntariat? Quines experiències hem dut a terme l'últim any? Un representant del Sector I de la Demarcació del Barcelonès i membres de l'AEiG Damián de Veuster van compartir-ho en un acte de la Taula d'Entitats de Sarrià.

Notícia
08.10.2014.

L’escoltisme i el guiatge compareix davant la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya

Les tres associacions d’escoltisme i guiatge de Catalunya van comparèixer ahir a la tarda davant la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya representades per les respectives presidències. 

Notícia
18.09.2014.

15 joves de l'AEiG Sant Cugat de Salt han col·laborat en el primer camp de treball escolta de la ciutat

Ha tingut lloc entre el 3 i el 17 d’agost. Ha estat de temàtica social i ha tingut com a lema "Un Salt a la diversitat!"

Notícia
03.09.2014.

Us agradaria vetllar un tram d’El Camí?

El projecte Camiescola proposa a entitats de lleure i centres educatius convertir-se en vetlladores d’un tram d’El Camí al seu poble o ciutat. Us hi apunteu?

Notícia
29.08.2014.

Es busquen esplais i caus per ser ambaixadors de la Setmana del Llibre en Català

Els esplais i agrupaments escoltes podran gaudir de descomptes en la compra de llibres i regals durant La Setmana, que tindrà lloc del 5 al 14 de setembre a Barcelona.

Notícia
26.08.2014.

Imprescindible per vosaltres quan aneu de campaments

Després de preguntar-vos a les xarxes socials què és allò que creieu imprescindible quan aneu de campaments, ens heu dit que no podeu anar-hi sense:

Notícia
15.08.2014.

L’Assemblea Mundial del Moviment Escolta reafirma el seu compromís per l’educació per la pau a l’escoltisme

La Conferència Mundial Escolta, celebrada entre l’11 i el 15 d’agost a Ljubjiana (Eslovènia), ha reafirmat el seu compromís envers l’educació per la pau en aprovar avui, durant la darrera sessió de la seva assemblea general, una resolució impulsada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG).

Notícia
28.07.2014.

Què ens aporta l’escoltisme a nivell personal?

Formació? Creixement personal? Uns valors universals? La Laia Martí hi reflexiona en aquest vídeo de la campanya #actitudvital, que vol promocionar el potencial jove d’Igualada.

Notícia
23.07.2014.

Parlem de pobresa i associacionisme amb la Taula del Tercer Sector i el President Mas

Els representants de les entitats que formen la Taula del Tercer Sector, entre els quals hi ha MEG, es van reunir aquest dimarts amb el president al Palau de la Generalitat.

Entrevista
04.07.2014.

“El cau és el lloc on he après totes les eines que ara em permeten fer el que faig”

Durant tota la meva vida he estat una apassionada del cau. Crec que t’aporta coses que no pots aconseguir enlloc més

Opinió
03.07.2014.

L’escoltisme participa al Clean Up The Med

Sembla que fins que no participes en alguna activitat com aquesta no t’adones de totes les deixalles que hi ha al teu voltant.

Notícia
18.06.2014.

Campaments i Més: 10 anys acampant amb tu

El servei ha fet 10 anys i per celebrar-ho han creat una monografia.

Notícia
04.06.2014.

MEG dóna l’1% dels ingressos propis a projectes de cooperació de Pallassos Sense Fronteres, BasiG-ESFA i A Jud-àfrica

Es repartiran 7.000 euros entre tres projectes, consistents en oferir suport emocional a la infància a Bòsnia, formar estudiants d’arquitectura de Guatemala en qüestions de cooperació i finançar un centre de formació a Burkina Faso.

Opinió
03.06.2014.

Batecs de cau

El fulard vol dir formar part d’un gran moviment, un altre estil de vida, una vida en els valors de la qual en són els fonaments. Els teus nens seran aquells que eixugaran les llàgrimes d’enyor, els que es plantejaran les mateixes qüestions i que, possiblement, trobaran les mateixes respostes d’aquí uns anys.

Notícia
30.05.2014.

Setmana del Voluntariat Ambiental: tria la teva activitat i dóna un cop de mà pel medi ambient!

Del 31 de maig al 8 de juny tindrà lloc la 2a Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya, en què es faran multitud d’activitats i accions de voluntariat arreu del territori català. Apropeu-vos a la natura i descobriu quines accions de conservació es realitzen arreu de Catalunya i de quina manera hi podeu participar!

Notícia
28.05.2014.

L’agrupament d’Olot busca micromecenatge per rehabilitar la seva seu històrica

El Molí d’en Climent (s. XVII) no està en les condicions adequades per poder-hi fer cau. Volen rehabilitar l’edifici i convertir-lo en un espai cultural i social obert a altres col·lectius. Necessiten recaptar 2.000 euros i els queden molts pocs dies!

Notícia
27.05.2014.

Parlem de comunitats d'aprenentatge i d'educació inclusiva a la FORA d'estiu

Dissabte 24 de maig va tenir lloc a Torelló el Seminari d'Estiu de la Formació per a Responsables Associatius (FORA). A través del coneixement d'experts i la presentació d'experiències van sorgir idees i testimonis interessants que recollim a continuació.

Notícia
19.05.2014.

500 escoltes i guies netejaran les platges i conscienciaran la població per protegir el Mediterrani

El proper 24 de maig, mig miler de nens i nenes de 6 agrupaments escoltes i guies de l’Alt Maresme i La Selva, acompanyats dels seus caps, faran accions coordinades per netejar les costes dels seus municipis, en el marc de la campanya internacional Clean Up The Med.

Entrevista
13.05.2014.

"Ser cap és el millor que pots fer a la teva edat"

Aquest projecte s’emmiralla exactament en el que volem aconseguir Aquesta vessant internacional, aquesta possibilitat de formar part d’alguna cosa més gran, és molt important. Potser com a noi o noia no ho pots veure, però, un cop ets cap, ho has de sentir Quan siguis més gran seràs feliç mirant enrere i pensant, “sí, això va ser una gran inversió del meu temps. He après i donat tant que ara sóc més ric que no pas abans”

Opinió
30.04.2014.

Sóc de cau

Entrevista
14.04.2014.

"Per què MEG? Per canviar el món"

Notícia
02.04.2014.

Resolta la convocatòria de finançament intern 2014 [actualitzat: internacional també!]

Ja podeu consultar la resolució per a les línies de foment del voluntariat, interès social, suport a les famílies i internacional.

Notícia
05.03.2014.

El nou joc viral escolta i guia que arrasa a les xarxes socials: #neckernomination

Sabies que molts escoltes i guies arreu del món estan compartint a Facebook missatges amb l’etiqueta #neckernomination? Tot plegat té l’origen en la lluita dels escoltes irlandesos contra el consum abusiu d’alcohol.

Notícia
04.03.2014.

La trobada L’Objectiu busca col·laboradors

No saps què fer el cap de setmana del 5 i 6 d'abril? La Demarcació de Girona t'ho posa fàcil! Vine a la trobada L'Objectiu a la Bisbal d'Empordà, on els agrupaments de la Demarcació sortiran al carrer i demostraran, una vegada més, que l'escoltisme està més viu que mai!

Notícia
27.01.2014.

Uns 220.000 joves han participat en quasi 5.000 activitats d’educació en el lleure l'any 2013

En general, les rutes (16%) i les acampades (5%) són les activitats que més han augmentat. Els agrupaments de MEG van organitzar 800 activitats durant la Setmana Santa i l'estiu de 2013.

Notícia
24.01.2014.

Cuidar el mar és feina de tots

Dos agrupaments de Menorca ens expliquen el seu projecte per protegir una zona marina petita i molt degradada de Ciutadella.

Opinió
21.01.2014.

Descobrint l’Assemblea General

Allà, per primer cop, vaig creure que el món es podia canviar.

Entrevista
15.01.2014.

“L’escoltisme català ha ajudat l’espanyol a progressar”

Puc confiar en els escoltes, i una mostra és que gran part dels arquitectes que treballen a la Sagrada Família ho són

Notícia
12.12.2013.

Participem en l’acte institucional del Dia Internacional del Voluntariat

Aquest vespre tindrà lloc al Palau de la Generalitat un acte institucional on hi participaran els comissaris generals de MEG.

Notícia
10.12.2013.

Obrim la Convocatòria interna de finançament 2014

Els agrupaments interessats tenen temps fins el 19 de gener -16 de març en el cas dels projectes internacionals- per presentar els seus projectes a la Convocatòria interna de finançament de MEG.

Notícia
05.12.2013.

Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat

El 5 de desembre se celebra aquest dia arreu del món. Recollim vídeos, moments, tweets i "garrotins" que ens recorden que ser cap escolta i guia és un clar exemple d’energia voluntària! 

Opinió
03.12.2013.

Per què vull que l'escoltisme s'obri més a les persones amb discapacitat

Jo he pogut comprovar que aquí tenim uns valors que ajuden a les persones com jo a integrar-se a la societat, fer amics nous i compartir vivències, i sobretot passar-ho bé! A vegades la societat no pensa amb nosaltres, per això jo vull fer aquesta crida, des d’aquí, perquè ens tingueu en compte i es pugui donar l’oportunitat a altres persones com jo, a viure la mateixa experiència que jo estic vivint…per cert, fantàstica

Notícia
25.11.2013.

Una 37a Assemblea General històrica

Una assistència rècord, un ambient especial, votacions que definiran el futur de l’escoltisme i el guiatge... Aquest cap de setmana el #batecdecau va envair Girona!

Notícia
20.11.2013.

L'agrupament de Matadepera busca caps!

Si tens més de 18 anys, has estat, ets o vols ser cap i vius per les rodalies, anima’t i treu el cap a l’AEiG Abat Escarré de Matadepera.

Notícia
11.11.2013.

Com acollir un camp de treball o camp de voluntariat?

Aquest és el títol d’una xerrada que tindrà lloc aquest dimecres 13 de novembre, organitzada per l’SCi i el CRAJ. No te la perdis!

Opinió
03.11.2013.

Formadors i formadores, partícips d'un projecte comú

És una trobada que ens fa sentir partícips d’un projecte comú, d’un projecte d’Escola que volem que sigui igual de potent i enriquidor a qualsevol racó del nostre territori

Notícia
30.10.2013.

Formació: qualitat en els projectes de voluntariat ambiental

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya organitza el proper 16 de novembre un taller de formació sobre la "Guia de criteris de qualitat per a projectes de voluntariat ambiental".

Notícia
29.10.2013.

Augmenta l'assistència a l'Assemblea General Ordinària

L'assistència a les assemblees generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha crescut en els darrers 5 anys.

Opinió
28.10.2013.

Una crònica del Congrés de Formació

Arribar al COFO suposa ja d’entrada una bona dosi de responsabilitat… Caram, són tots formadors, aquests! I quants n’hi ha! Això es posa seriós!

Opinió
18.10.2013.

Ampliem horitzons: campaments internacionals a KISC

Tot el que vam viure ens unirà per sempre, perquè són d’aquells records que et marquen un abans i un després

Opinió
17.09.2013.

Com posicionem el Moviment?

Entrevista
18.06.2012.

“Una obra de teatre són un munt de peces que han d’encaixar. Si no està tothom al peu del canó, no funciona”

Els valors de compromís, esperit crític, treball en equip i el voluntariat em surten sols

Notícia
30.11.2009.

Dia del Voluntariat