Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.05.2007

Eduardo Missoni visita l'AEiG Perot Guinarda

Eduardo Missoni, Secretari General de la Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM), durant la seva estada de dos dies a Catalunya, va visitar l'AEiG Perot Guinarda per tal de conèixer directament la realitat dels agrupaments escoltes i guies catalans i els projectes que s'hi estan duent a terme.

Durant la seva visita a l'agrupament del barri del Guinardó de Barcelona, la unitat de Llops i Daines van presentar a la resta de l'agrupament, als pares i les mares un vídeo sobre els seus projectes sota el nom "ONG Llops Mundi", que aborda diverses temàtiques: des de serveis per a la gent gran fins a la preparació d'activitats en defensa dels drets dels animals, com el seu interessant Congrés d'Animals a què hi van assistir tot tipus de mascotes.

Eduardo Missoni va felicitar a tot l'agrupament per la feina feta i va preguntar als pares i mares sobre l'esforç que suposa per ells portar als nens i nenes al cau. Tothom va coincidir amb el fet que si bé a vegades és complicat conciliar els horaris i dates del cau amb les activitats familiars, és un esforç que val la pena fer per totes les coses que s'hi fan i s'hi aprenen.

El llop Eudald Martín li va demanar al Secretari General de la WOSM a quins països havia estat darrerament i va coincidir que tant l'un com l'altre havien visitat Portugal feia poc.Comparteix