Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.05.2007

Medalla d'honor de Barcelona a l'AEiG Lluïsos de Gràcia

El passat dimarts 13 de març, el Plenari del Districte de Gràcia va aprovar per unanimitat la concessió de la Medalla d’Honor de Barcelona a l’Agrupament Escolta i Guia dels Lluïsos de Gràcia en motiu del seu 50è aniversari.

Coincidint també amb el Centenari de l’Escoltisme, l'AEiG Lluïsos de Gràcia rebrà la Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona. Aquesta Medalla és un reconeixement a la tasca formativa d’infants i adolescents en valors com la solidaritat, la convivència, la superació i el respecte a la natura i cap als altres que aquest Agrupament ha desenvolupat al llarg de mig segle a la Vila de Gràcia.

Centenars d'infants i de joves han passat i han crescut en aquest Agrupament que actualment compta amb noranta escoltes i una trentena de caps. Fundat l’any 1957 i membre de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, l’AEiG Lluïsos de Gràcia celebra enguany el 50è aniversari organitzant diversos actes que han esdevingut un punt de trobada de les diferents generacions que han format part de l’Agrupament amb la intenció de compartir experiències.

El programa d’actes de celebració de l’aniversari inclou sortides conjuntes, trobades amb altres agrupaments, sopars, xerrades i exposicions fotogràfiques. El guardó arriba en un moment de consolidació de l’Agrupament, una agrupació de referència i prestigi a la Vila de Gràcia. La data del lliurament del guardó encara no s’ha fet pública.

Notícia extreta del web: http://www.transversalweb.cat/Etiquetes

Comparteix