Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.05.2007

Nova cara als nous reptes

Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya passa a dir-se Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L'escut en creu amb la flor de lis i el trèvol als extrems, es converteix en un logotip amb una flor taronja i un trèvol verd. Ara,a més a més, incorporen el lema “Eduquem per a la transformació social” i, per acabar-ho d'adobar, estrenen nou web.

No ens hem d'estranyar que els escoltes i les guies aprofitin una data com la d'avui per fer aquest canvi, i és que el 12 de maig arreu de Catalunya se celebra el Centenari de l'Escoltisme amb diversos actes al carrer. Algunes poblacions s'han avançat i ja han fet els seus actes de celebració, com és el cas de Lleida, però avui, 12 de maig, l'acte central portarà a alçar una mà a favor de la pau i de la transformació social a través de l'educació en el lleure i de l'escoltisme i el guiatge.

Els escoltes i les guies del Moviment treballen dia a dia per a la transformació social a través d’accions i projectes. En són molts que viuen o han viscut l’escoltisme i el guiatge a Catalunya i, actualment, el Moviment compta amb gairebé 13.000 membres. Amb aquest canvi d'imatge pretenen que la societat els  conegui i reconegui per engrescar altres persones i entitats a treballar en xarxa per augmentar la capacitat de transformació social de les associacions i poder incidir en els àmbits que ens afecten.

Una imatge val més que mil paraules i la de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha canviat. El seu objectiu és la transformació social i per això el camí està ple de canvis. Un camí per recòrrer amb nous reptes i nova cara però amb els mateixos valors, compromisos i sentiments que han mogut a tants catalans i tantes catalanes a creure i voler un món més just i honest.Comparteix