Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.05.2007

Jornades de participació ambiental a la punta de la Móra

El proper dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol a les 10 del matí, se celebraran les jornades de participació ambiental a la punta de la Mora (Tarragona). Aquesta activitat té l'objectiu que les persones que participin descobreixin els valors i paisatgístics d'aquest espai natural i, en definitiva, implicar el major nombre de persones en la realització d'activtats ambientals a diversos espais naturals per tal de crear conciència col·lectiva en aquest sentit.

Les activitats programades de les jornades són les següents

  • Visita guiada per l'espai natural de la punta de la Móra
  • Informació sobre el Projecte de gestió sostenible de la punta de la Móra
  • Anàlisi de la riquesa biològica present als ambients de l'espai natural.
  • Estudi d'algues presents a l'espai natural de la punta de la Móra tot fent snorkel.
  • Activitat d'estudi de capacitat d'acollida de l'espai natural.

Amb aquest projecte de gestió sostenible de la Punta de la Móra, DEPANA Tarragona ofereix a entitats, organitzacions d'educació en el lleure, casals, centres cívics, esplais, etc. la possibilitat de participar en jornades de voluntariat a fi de donar a conèixer els valors naturals i paisatgístics de l'espai natural i implicar als participants en activitats naturalistes i d'educació ambiental. Així és com els espais naturals són un escenari ideal per a realitzar activitats de sensibilització i conscienciació, accions educatives i de voluntariat.


Informació i inscripcions:
Oficina del Projecte de Gestió Sostenible de la Punta de la Móra
C/ Salines, 6 – Baixos
43003 Tarragona
Telèfon: 977227176

Per a més informació adreceu-vos a www.depana.org/puntadelamora o a través del correu: puntadelamora@depana.orgComparteix