Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.05.2007

Omple el qüestionari sobre la nostra realitat participativa

Fes clic aquí i dedica 20 minuts a omplir el qüestionari amb l'objectiu de fer un estudi sobre la realitat participativa de les entitats juvenils; com més persones i membres del moviment omplim el qüestionari la nostra tasca hi serà reflectida i més real seran les conclusions de l'estudi. No t'ho pensis més i pren-te tan sols 20 minuts per pensar en el què fas com a cap del moviment i la funció dins del teixit associatiu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Per què és important que hi participis? Perquè Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, com a entitat d'educació en el lleure que mobilitza als joves i adolescent per a la transformació social, cal que la nostra veu quedi reflectida i perquè la nostra veu se senti, tenint en compte som l'entitat escolta i guia més representativa dins del teixit associatiu català. 
 
L’objectiu de la recerca és, partint dels reptes i a través d’un procés de reflexió participatiu, trobar conjuntament pistes, propostes, estratègies, accions i projectes que permetin a les entitats continuar endavant amb la seva tasca. El qüestionari ha estat generat des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) a partir d'un procés de debat i reflexió al voltant dels reptes de la participació en i des del moviment associatiu juvenil català. Per dur a terme aquesta recerca, des de l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB) que és el grup de recerca que acompanya la investigació, s'ha preparat aquest qüestionari via internet per a les entitats de primer nivell per tal de fer-ne l'anàlisi.Comparteix