Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.06.2007

24 hores de Futbol Sala a Balsareny

Arriba l'estiu, tens ganes de fer esport? un sopar de germanor?  banyart-e a la piscina de nit ? participar al torneig de pl2 "Pro"? Doncs el cap de setmana 21 i 22 de juliol ho tens tot en un. Surt de la monotonia i vine a divertir-te.
Els Pioners i Caravel.les de l'Agrupament Escolta i Guia Guillem de Balsareny de la Demarcació de Manresa, coorganitza conjuntament amb l'equip de Futbol Sala Balsareny 24 hores de Futbol Sala. Tant participants com els acompanyants segur que no s'aborriran perquè serà una jornada ben farcida de diverses activitats.
Hi haurà un Rocòdrom a l'exterior per als més agoserats, taules de Tenis Taula, Futbolins i la piscina està oberta de nit!!! També hi podràs trobar un torneig amb pantalla gran del joc arxiconegut de la pl2 "Pro", i per acabar la vetllada: sopar, Dj's, ressopó i xocolatada de matinada... I pels que no puguin aguantar el ritme, zona d'acampada en el camp de futbol 7. A més a més, els Pioners i les Caravel.les de Balsareny us conviden a còneixer Balsareny, el "poble Traginer" de l'interior per exelència.

Estem més a prop del que et penses, a tocar del "cor de Catalunya", a la Catalunya central, prop de la cruilla de la C-56 amb la C-25.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Adalbert Arnau Costa, cap de PIC de l'AEiG Guillem de Balsareny.Comparteix