Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.06.2007

1 d'agost: l'Albada de l'escoltisme

Pujarem a la Pica, acamparem a la Vall de Núria o a Muntanyola. Això i molt més és el que el nostre moviment farà per celebrar una de les diades més esperades de l'escoltisme: l'albada de l'escoltisme. L'1 d'agost d'enguany en farà 100 del primer campament experimental d'escoltes a l'illa de Brownsea i nosaltres ho celebrarem de la millor manera que sabem fer: sortint a la natura, pujant muntanyes i renovant el nostre compromís escolta.

A menys de dues setmanes per aquesta celebració, les diverses demarcacions i els diversos agrupaments ja han preparat els seus respectius actes: la demarcació de Lleida/Solsona/Urgell pujarà a la Pica d'Estats, l'AEiG Mare de Déu de Núria farà una trobada a la Vall de Núria, l'AEiG Tsunami de Vic tenen previst acampar a Muntanyola el dia 31 i passar-hi la nit i el matí, la Demarcació de Manresa farà un acte central al Parc de la Seu d'aquesta població, entre altres.

L'albada de l'escoltisme serà el moment en el qual els més de 28 milions d'escoltes i guies escampats arreu del món recordaran l'inici del moviment. Serà un moment simbòlic i segur que molt emotiu on molts escoltes i guies renovaran la seva promesa o faran quelcom especial per a commemorar aquesta data centenària. Agefeix-te a aquesta celebració amb la teva unitat, el teu agrupament o la teva demarcació. Per a més informactió: www.escoltesiguies.cat/centenari

 

 Comparteix