Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.06.2007

L'albada de l'escoltisme al cim de la Pica d'Estats

L'AEiG La Formiga de Gavà (de la Demarcació del Baix LLobregat/Garraf/Alt Penedès) i la Demarcació de Lleida/Solsona/Urgell ja han començat a preparar l'acte de celebració de l'albada de l'escoltisme. L'activitat que realitzaran serà fer el cim de la Pica d'Estats (3143 m) i renovar la promesa escolta dalt del cim. Tot això en tant sols dos dies: el primer pujarem amb tendes fins al segon llac i allà acamparem, el segon farem cim, renovarem la promesa i baixarem fins al parking de la vall ferrera.

En un principi es una activitat pensada per a caps, pero si hi ha molta gent animada d'altres branques, també poden venir. Si voleu ajudar-nos o voler més informació poseu-vos en contacte amb la Demarcació de Ll/S/U o amb el cau La Formiga.

Descarrega't el tríptic de l'albada de l'escoltisme a la Pica d'Estats.

Al mateix temps, la demarcació de Lleida / Solsona / Urgell convoca als escoltes i les guies d'avui dia, els antics, els amics, des de castors fins a caps, pares i mares i àvis... a tres quarts de 8 al turó de la Seu Vella de Lleida per participar en l'acte de celebració del Centenari.Comparteix