Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.06.2007

Participa, explica'ns, informa't ... a través del web de MEG

Ja fa més d'un mes que hem engegat la nova pàgina web de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i ens hem aturat per veure què ha passat des d'aleshores. Hem vist que alguns agrupaments ens han enviat les seves dades que al web estaven incorrectes, d'altres ens heu felicitat per la nova web i d'altres ens heu suggerit que afegíssim més informació.

Perquè el web l'estem construint entre tots i és un espai per i per a tots. Les informacions que hi ha les volem ampliar a partir de les necessitats que els caps i les caps del moviment tingueu o d'altres persones que no siguin del moviment i que també hi hagin navegat. I és per això que us volem fer partíceps del web, a través dels espais de Participació (Fòrum) o bé que ens envieu qualsevol tipus d'informació, notícies, anuncis pel taulell o esdeveniments pel calendari.

Per ara en som pocs els que hi hem participat però esperem que properament cadascú de vosaltres hi faci un cop d'ull al web de MEG. Per quelsevol comentari, aneu al Fòrum o poseu-vos en contacte amb comunicacio@escoltesiguies.cat.