Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.09.2007

Nou agrupament de MEG a la comarca d'Urgell

A la població de Verdú (Urgell) de poc més de 1000 habitants s'ha reobert l'agrupament La Marinada que antigament havia estat en funcionament des de 1973 fins a 1975. Els 9 joves impulsors de l'agrupament i que formen l'equip de caps es presentaran a aquesta població el proper dissabte 6 d'octubre, aprofitant la festa de la Verema, fent activitats a la plaça major del poble i iniciaran l'actitvitat de l'agrupament del curs 2007/2008 el 20 del mateix mes.

Els joves impulsors de l'agrupament han acordat l'estructura de l'entitat i aquest curs només s'obriran les unitats més petites, els nens i nenes d'edat entre 6 i 11 anys (unitats de Castors i Llops i Daines). L'AEiG La Marinada estarà situat a la plaça del local situada al carrer Jardí s/n.

Aquest agrupament és el quinzè de la demarcació de Lleida/Solsona/Urgell i representa el número 139 del conjunt d'agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Si voleu participar en els actes de presentació d'aquesta nova entitat de les terres lleidetanes, descarregueu-vos el tríptic adjunt.Comparteix