Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.10.2007

La consellera Carme Capdevila visita l'AEiG guillem de Montrodon de Vic

En el marc de la campanya de foment de l’associacionisme educatiu de la Secretaria de Joventut, la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, juntament amb el Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí,  visitaran aquest proper dissabte 6 d’octubre l'Agrupament Escolta i Guia Guillem de Montrodon de Vic.

La trobada consistirà en una recepció per part de la comissària general de MEG, Maria Àngels Sampedro, els comissaris de la demarcació de Vic, Roger Romeu i Joan Solà, i els caps d’agrupament sortints, Maira Andreu i Joan Solà, i visitaran els locals on les diverses unitats de nens i nens estaran realitzant les seves activitats d’inici de curs.

Al mateix temps, es pretén mantenir una reunió informal amb la consellera per tal d’explicar les línies de treball de l’associcació i els projectes educatius que s’estant duent a terme.

L’AEiG Guillem de Montrodon agrupa a més de 100 infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 19 anys i un equip de caps d’una vintena de joves educadors (tots ells voluntaris i voluntàries) que cada dissabte es reuneixen de 5 a 7 de la tarda als locals del centre de la capital vigatana per desenvolupar la tasca educativa mitjançant el mètode escolta i guia. Fundat el 1952 és el segon agrupament més antic de la comarca d’Osona, (el primer fou l’AEiG Compte Jofre –  Verge de Rocaprevera de Torelló fundat el 1947).Etiquetes

Comparteix