Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.02.2008

El nou director d’UNESCOCAT presentarà el llibre "Codi Obert"

Miquel Àngel Essomba, nou i recentment escollit president d’Unescocat, presentarà a les set del vespre d'avui al Museu d'Història de Catalunya el llibre “Codi Obert. Programari lliure per a caps”, una publicació en la qual es recull la proposta ideològica i metodològica de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

L'acte hi intervindran, a més a més, en Jaume Sobrequés, director del museu i Mari Àngels Sampedro i Àlex Martínez, Comissaris Generals de MEG i, entre les personalitats assistents es comptarà amb la presència d'Eugení Villalví, de la Secretaria de Joventut.

“Codi Obert. Programari lliure per a caps”, és el llibre que recull la proposta ideològica i metodològica de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, la actualitza a la societat d’avui, la adapta per a cada grup d’edat (les branques) i l’emmarca en el si dels agrupaments, la base del moviment. El seu autor és Miquel Àngel Essomba (pedagog, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, antic membre del moviment i recentment escollit director d’Unescocat).

Notícies relacionades:

 

 Comparteix