Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.02.2008

El Calendari del 2008 del cau de Moia

Ús presentem el Calendari del 2008, fet per grup de caps de l' AEiG Amadeu Oller de Moià. Els motius pels quals ens hem decidit a fer un calendari, posant tal i com vam arribar al món, són diversos.

D’entrada, aquesta és una idea que fa anys que ens ronda pel cap, però mai trobàvem una bona excusa per fer-ho. El fet que aquest any el cau celebri mig segle de vida ens va semblar un motiu prou de pes! Per altra banda, hi ha el fet que els caps estem al CAU de manera voluntària i sense cap ànim de lucre. Aquest any ens fa il·lusió poder fer uns campaments de caps a l’estiu per poder compartir uns dies tots junts i sense canalla.

Per tant, l’objectiu d’aquest calendari és el finançament d’aquests campaments de caps, però destinant un 20% dels diners recaptats a la celebració dels 50 anys del CAU.

Segurament, el millor del calendari no són els nuus que veureu, sinó la bona estona que vam passar fent les fotos! Us podem assegurar que no hi ha retocs dels cossos amb photoshop! El què veureu és el què hi ha... l’únic que pretenem és arrancar-vos un somriure cada vegada que comenci un mes! No tingueu pressa, el temps passa volant!

Volem agrair especialment a la Iraila Catalan haver tingut la paciència d’haver-nos retratat, i les hores de feina que ha perdut amb nosaltres! També agrair el cop de mà de l'Eudald per fer la portada i la generositat i del Jordi Guinard, per imprimir-lo en tant poc temps.

Si voleu demanar algun calendari envieu un correu a mirecs@hotmail.com.Comparteix