Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.04.2008

Tres projectes dels nostres Caus triomfen als Premis Jaume Ciurana a l’actuació Cívica Juvenil.

Ja s’ha publicat el Veredicte dels Premis Jaume Ciurana: d'entre els molts projectes presentats per els Caus de Minyons Escoltes i Guies 3 han estat premiats amb un segon i els dos primers premis. L’entrega serà el proper dia 22 d’abril a les 18:30h al Palau de la Generalitat.

El passat dimecres 2 d'abril, el jurat conformat per el Sr. Josep Maria  Civis i Balasch, director general d’Acció Cívica, en representació de la Secretaria d’Acció Ciutadana, la Sra. Dolors Llevadot i Roig, vda. Ciurana, el Sr. Ramon Torrents i Munt, de la Secretaria General de Joventut, i els Srs. Manuel Subirà i Rocamora i Ramon Bossa i Faig, del ‘Grup d’Antics Escoltes i Guies’ de la ‘Fundació Josep Sans’ van decidir els sis projectes guanyadors dels Premis JAUME CIURANA 2007.

Els premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil consta de dues modalitats: Millora de l'entorn natural i accions a favor de les persones.

 

En la Modalitat  "MILLORA DE L'ENTORN NATURAL" el jurat a fallat que:
L’Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat, d’Arenys de Mar, recollirà el segon premi, dotat amb 1300 Euros, per el projecte de condicionament i neteja de la zona verda de l’Hort del Bisbe de Can Quintana, per a la posterior plantada popular d’arbres i arbusts.

I que el Primer Premi, dotat en 2000 Euros, per el projecte presentat  per Unitat de Ràngers/Noies Guies de l’Agrupament Escolta i Guia Pla de l’Estany per les tasques de senyalització i condicionament de la ruta natural de Molló al Grell, pel Camí dels Bedollars

  En la Modalitat  ‘EN FAVOR DE LES PERSONES’  el jurat ha decidit atorgar el Primer Premi Jaume Ciurana 2007, dotat amb 2000 Euros, als components de Truc de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, de Sant Boi de Llobregat, per haver dedicat el seu Camp d’Estiu a proporcionar una setmana d’activitats lúdiques i educatives als infants del poble de Duesaigües (Baix Camp), de 211 habitants.

Si voleu assistir a la cerimònia d’entrega dels premis, podeu recollir (a partir de divendres) la invitació a la Cereria Subirà o bé el mateix dimarts dia 22, a les 18h davant del Palau de la Generalitat.

Enhorabona a tots els Caus que hi heu participat!  És el resultat de tot un bon esforç educatiu!Etiquetes

Comparteix