Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.04.2008

Ha nascut la primera FESTA MAJOR DE LA CULTURA TRADICIONAL A CATALUNYA!!

La CACTC, Confederació d’Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana està organitzant pels dies 21, 22 i 23 de Juny, al Moll de la Fusta (BCN), la primera FESTA MAJOR DE LA CULTURA TRADICIONAL A CATALUNYA, una posada en escena engrescadora del que és i representa la cultura tradicional a la Catalunya d’avui.

En aquest sentit es proposa acollir dintre la programació, diverses de les manifestacions associades a la festa com la música, els balls populars, les cançons, les danses, les rondalles, el teatre, els jocs i altres elements de la cultura participativa i també la gastronomia, l’artesania i els oficis antics.

El públic assistent es trobarà amb diferents zones; per una banda hi haurà un envelat on s’oferiran balls, concerts, espectacles de dansa, cant i fragments de peces antigues.

Una zona firal, amb un seguit d’estands de federacions, ajuntaments i artesans on es presenten diversos serveis i productes tradicionals, sigui una festa patrimonial o un objecte d’artesania.

A la vora d’aquest espai hi haurà un escenari descobert on s’hi faran espectacles de gran format i una esplanada on desfilaran les diverses manifestacions que no necessiten d’un escenari com els gegants, bestiari, manaies i armats, turcs i cavallets, bastoners, etc.

Finalment hi haurà un seguit de carpes on es podrà participar de diferents tallers tant demostratius com participatius, en aquest tercer espai també hi trobarem una carpa on podrem gaudir de diferents exposicions.

Per més informació us podeu dirigir a la web: www.festamajordecatalunya.cat o posar-vos en contacte amb Gerard Fornés.

Atentament i sempre a la vostra disposició.

Gerard Fornés
FUSIC
Consell de Cent, 347. 08007-Barcelona
Tel. 932 157 411. Fax 932 157 932
E-mail: gerardfornes@fusic.orgComparteix