Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.05.2008

Missatge del Futur: Els agrupaments de la demarcació de Girona celebren la Trobada 100+t1

Hem rebut un missatge del becari de la Doctora Augia des del futur. El missatge ve acompanyat d’estranyes imatges. 

Científics vestits com als anys seixanta, el mateix becari és un personatge tot curiós que resulta familiar als més televidents, i enmig de tot això uns pioners o trucaires distrets, pensatius, espantats…  Podeu veure el missatge vosaltres mateixos a http://centmestu.wordpress.com/ i ajudar-nos a treure’n l’entrellat.
El missatge ens explica que el futur ja ha començat a patir els estralls per la manca d’aigua, i que necessiten a tots els agrupaments de la demarcació de Girona el 10 i 11 de maig al Castell de Sant Ferran de Figueres.
Davant tan estranya convocatòria ens hem reunit la TA.CA. i els equips de demarcació  per prendre una decisió. El debat ha estat intens i feixuc, els dubtes apareixien per totes bandes, però finalment ens hem posat d’acord i hem acceptat el repte d’organitzar la trobada. Ens hem de moure ràpid, no disposem de massa temps.
El primer ha estat buscar la col•laboració dels Agrupaments Sant Pere i Xiprers al Vent de Figueres per la preparació de la trobada. Després hem batejat el cap de setmana amb el nom 100+t1. Com que no vam celebrar el centenari l’any passat tota la demarcació conjuntament aprofitarem aquesta ocasió per fer-ho. I finalment hem demanat el suport i la implicació de tots els agrupaments de la demarcació en aquest projecte.
No coneixem en detall els motius de la Doctora Augia, però estem convençuts que seran dignes i li agraïm que hagi requerit la presència de tota la demarcació perquè fa molts anys que no es fa una trobada similar. Digueu-nos refiats i ingenus, però no ens la volem jugar i si des del futur reclamen la nostra ajuda la tindran. Estem convençuts que serà un èxit, per això el diumenge per celebrar-ho i per finalitzar el cap de setmana farem una gran dinar de germanor amb antics escoltes, familiars i tothom qui vulgui i cridarem ben fort: “100 anys més tu”, el lema de la trobada.
Esperem complir els objectius de la Doctora Augia.

Equip Comunicació Trobada 100+t1Comparteix