Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.05.2008

Ja podeu presentar els vostres projectes de cooperació a la subvenció de Secretaria de Joventut i l'ACCD

SUBVENCIÓ PER A PROJECTES DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE LA SECRETARIA DE JOVENTUT I L’AGÈNCIA CATALANA DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT. Termini 12 maig 2008

La Secretaria de Joventut, en col•laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ofereix com cada any subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i a estades de solidaritat internacional a les entitats juvenils catalanes.

Els Agrupaments de Minyons Escoltes i Guies, podeu presentar els vostres projectes tenint en compte que les subvencions es donen a:

-    Estades de solidaritat a països i pobles en vies de desenvolupament. Hauran de fer especial incidència en la fase de formació prèvia així com en la posterior realització d’accions de difusió i sensibilització a Catalunya adreçades al conjunt de la població.
Import màxim atorgable: 30.000€ amb el límit percentual del 80% del  pressupost del projecte

-    Projectes destinats a incrementar l’abast de les accions d’educació i sensibilització a Catalunya en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional adreçades al conjunt de la societat catalana. 
Import màxim atorgable: 15.000€ amb el límit percentual del 80% del  pressupost del projecte

ATENCIÓ!!!  NOMÉS PODEU PRESENTAR-VOS A AQUESTA SUBVENCIÓ A TRAVÉS DE MINYONS ESCOLTES I GUIES, SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA POT FER-HO L’AGRUPAMENT DE FORMA INDIVIDUAL.


A continuació podeu descarregar-vos la convocatòria de la subvenció, on trobareu tots els requisits que la Secretaria de Joventut valorarà. Així mateix, us adjuntem una fitxa on heu de descriure breument el projecte. A través de la informació que oferiu en aquesta fitxa valorarem els vostres projectes i en seleccionarem 2 per presentar-los a la convocatòria. Si el vostre projecte és un dels seleccionats, en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar de completar tota la documentació necessària.
Si el vostre Agrupament vol presentar-se a aquesta convocatòria tan sols heu de fer arribar la fitxa complimentada a relacions@escoltesiguies.cat  abans del dia 12 de maig i molt aviat contactarem amb vosaltres per comunicar-vos el resultat de la selecció.
Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Suport als Agrupaments a relacions@escoltesiguies.cat .

 

 Comparteix