Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.05.2008

Ja podeu presentar els vostres projectes de cooperació a la subvenció de MSC

SUBVENCIÓ PER A PROJECTES DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE MSC.
Termini 12 de maig.


El Movimento Socut Catòlico (MSC),  del qual MEG forma part, ofereix com cada any subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i a estades de solidaritat internacional a les seves entitats federades.

 


Els Agrupaments de Minyons Escoltes i Guies, podeu presentar els vostres projectes tenint en compte que les subvencions es donen a:


-    2 Projectes de cooperació per al desenvolupament amb una contrapart local a realitzar en països i pobles en vies de desenvolupament. L’acció ha de ser perdurable i en una àrea concreta.
Import de la subvenció: 1.200€ per a cada projecte.

-    4 Projectes d’estada de solidaritat a països i pobles en vies de desenvolupament. Es tracta d’una acció puntual en el marc d’una acció de Cooperació per al Desenvolupament que suposi una col•laboració en el programa marc d’una entitat local i un compromís de transformació de la realitat de l’àmbit local al retorn de l’activitat.


Import de la subvenció: 600€ per a cada projecte.


ATENCIÓ!!!  NOMÉS PODEU PRESENTAR-VOS A AQUESTA SUBVENCIÓ A TRAVÉS DE MINYONS ESCOLTES I GUIES, SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA POT FER-HO L’AGRUPAMENT DE FORMA INDIVIDUAL.


Heu de tenir en compte que es tracta d’una subvenció externa i que, per tant, hi haurà més projectes competint per la subvenció. A diferència de les subvencions internes de MEG, presentar-vos a la convocatòria no assegura rebre l’ajut, ja que l’MSC només subvencionarà 6 dels projectes que es presentin.
A continuació podeu descarregar-vos la convocatòria de la subvenció, on trobareu tots els requisits que l’MSC valorarà, i el llistat de documentació que heu d’adjuntar al projecte. Així mateix, us adjuntem tots els formularis que és necessari emplenar per sol•licitar la subvenció.
ATENCIÓ: Cal que tota la documentació que entregueu estigui redactada en CASTELLÀ, ja que l’MSC és una entitat estatal que així ho requereix.
Si el vostre Agrupament vol presentar-se a aquesta convocatòria tan sols heu de fer arribar tots els formularis complimentats a relacions@escoltesiguies.cat  abans del dia 12 de maig.
Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Suport als Agrupaments a relacions@escoltesiguies.cat .Comparteix