Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.01.2009

Torna l’Operació Aiguabarreig. Afanya’t i apunta’t!

Aquest 2009 torna el projecte Aiguabarreig: nous camps de treball, noves experiències i vivències, nous amics, nous coneixements. Un projecte dels Antics Escoltes i Guies que l’any passat va guanyar el Premi Jaume I de la Franja de Ponent.

Des del gener de 2004, els Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans organitzen l'Operació Aiguabarreig, un projecte que pretén divulgar la singularitat de la confluència dels rius Cinca, Segre i Ebre a la Franja de Ponent i crear una implicació en el projecte. 

Aquestes trobades, en les que hi ha participat satisfactòriament molts agrupaments d’arreu de Catalunya, es basen en la cooperació i el mediambient. L’any passat l’Operació Aiguabarreig va guanyar el Premi Jaume I de la Franja de Ponent.

 

 

 

Enguany tens la possibilitat de participar-hi. 

Les dates dels camps del nou curs són:

21 i 22 de febrer del 2009
21 i 22 de març del 2009
25 i 26 d’abril del 2009

Recordar a les Unitats que teniu previst participar en l’Aiguabarreig que inscriure-us amb temps significa assegurar-vos lloc en un dels camps, trobar l’altra Unitat amb qui compartir l’experiència i implicar els vostres nois i noies en el projecte. A més a més, si us apunteu ara, els Caps d’ambdues Unitats podreu participar en la preparació del camp juntament amb l’equip coordinador.

Per a més informació descarregueu-vos el següent document adjunt.

Informació complementaria a www.aiguabarreig.cat

Per Inscripcions poseu-vos en contacte amb la Secretaria de Minyons Escoltes i Guies a l'Oficina de Serveis Generals (Tel.: 93 590 27 00 o info@escoltesiguies.cat)


 Etiquetes

Comparteix