Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.03.2009

MEG i FJS al 2n Congrés del tercer Sector Social de Catalunya

Dijous es va inaugurar el 2n Congrés del Tercer Sector Social, de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, sota el lema Un sector al servei de les persones.

La participació és molt alta: més de 1.300 persones van assistir a la conferència inaugural "El tercer sector, agent de transformació social en temps de crisi", amb el discurs inaugural a càrrec del president de la Generalitat José Montilla. Paral·lelament han començat les taules temàtiques i l’àgora d’experiències amb la participació de dues-centes entitats.

MEG i la FJS, juntament amb Campaments i més, participa del Congrés i de les Taules temàtiques, com a membre de la Taula del Tercer Sector. Divendres al matí, es presenta l'experiència de Campaments i més, vinculada a MEG, les claus d'èxit de la iniciativa i els resultats obtinguts fins ara. A més, MEG i la FJS és present amb un dels 37 estands de la Mostra d'entitats. També es participa de les Taules temàtiques, i aquest divendres Marc Geronès, de MEG, modera la Taula temàtica "Les TIC al servei de l’atenció a les persones".

 

Foto: d'esquerra a dreta, Joan Puigcercós, Núria Marín (Alcaldessa de l'Hospitalet), Gal·la Cortadellas (vice-presidenta de la FJS), Miquel Àngel Alabart (cap del Servei d'Atesa Pedagògica de MEG) i Ricard Tello (cap Executiu de MEG).Comparteix