Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.04.2009

Preparant campaments internacionals? Veniu a la JAMbarretina!

Logo JAMbarretinaLa JAMbarretina és la 1a trobada d'unitats organitzada per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG). Hi participaran unitats que, com vosaltres, han decidit anar a voltar món l'estiu 2009.

L'aventura de descobrir comença a casa;  llavors l’experiència de marxar fora serà plena.

És una Jamboree petitona i a la casolana, on podrem viure i conèixer aspectes importants a l’hora de preparar uns campaments a l’estranger amb l’avantatge de no estar molt lluny de casa. Diguem que és un tastet abans dels nostres campaments a l’estranger! 

Quan i on? 30-31 de maig 2009, a Can Girona (Sta. Maria de Martorelles). Anoteu bé la data a l'agenda!

Preu: 8 € per participant

Què hi farem? A la JAMbarretina treballareu aspectes importants per a preparar els vostres campaments internacionals. Hi haurà tallers per triar i remenar sobre diversos temes: motxilla internacional, interculturalitat, espiritualitat, pionerisme, cultura, llenguatge, comunicació, etc.

Alhora, és una oportunitat boníssima per fer amistat amb altres unitats del país que preparen campaments semblants al vostre. Els que aneu a camps organitzats podreu aprofitar per endreçar el vostre contingent català a la trobada, mentre que els que aneu per lliure també podeu intercanviar moltes idees, recursos i contactes interessants.

També hi haurà lloc per deixar constància del vostre talent, vingueu ben preparats per al Concurs d’extrajobs brillants i el Gran Rècord de Confecció de Barretines Nacional.

Us interessa? Les places són limitades! Cal que us poseu en contacte amb el Servei de Suport a Agrupaments i Extensió per a més informació. Però si ja ho teniu clar, els podeu fer arribar la butlleta d'inscripció que us adjuntem.

relacions@escoltesiguies.cat / 935 902 700



Etiquetes

Comparteix