Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.05.2009

La marxa per la pau de les terres de Ponent

L'AEiG Terraplana, de Belianes, torna a fer moure la gent de les terres de Ponent en la que ja és la XXV Marxa Ecològica i per la Pau. La cita és aquest diumenge 31 de maig.

Ja fa 25 anys que una colla de caps d'aquest agrupament va creure que calia pensar, parlar i actuar per millorar la relació amb l'entorn i amb els altres, i treballar per la pau.

Des d'aleshores continuen duent a terme la Marxa Ecològica i per la Pau, que ara ja és molt més que això: el programa d'actes de la Marxa comença dues setmanes abans de la cita amb tallers, xerrades, projeccions... La fi de festa és la Marxa, que surt de Belianes i passa per Bellpuig, Vilanova de Bellpuig i Arbeca, per tornar a Belianes on hi haurà una recompensa en forma d'aperitiu, i dinar de germanor. Tots aquells que volgueu participar de la que defineixen com la marxa més marxosa de les que es fan i es desfan a les terres de Ponent, heu de ser a les 9 del matí a la Bassa de Belianes.


L'acte compta amb el suport de la Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat de Catalunya.Comparteix