Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.06.2009

L’AEiG Montnegre inaugura la XLIII Exposició Filatèlica de Calella

L'Agrupament Escolta i Guia Montnegre i el Cercle Filatèlic i Numismàtic de Calella ha inaugurat la XLIII Exposició Filatèlica de Calella. Una acte que ha coincidit amb la presentació del segell i del mata-segells que commemora el 50è aniversari de l’agrupament.

L’exposició, que es va realitzar els passats dies 24, 25, 26, 27 i 28 de juny, va tenir un gran “èxit” de participació, segons explica l’agrupament organitzador. A l'esdeveniment hi van assistir la comissària de la Demarcació de Girona, Laura Geronès, el president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques, Josep Ferrer Serra, el president del Club Filatèlico de Scouts y Guias i altres personalitats destacades de Calella.

L’esdeveniment també van aplegar un gran nombre d’aficionats a la filatèlia escolta i expositors de tot l’estat espanyol. L’agrupament organitzador comenta que “desconeixien la quantitat de gent que mou la filatèlia escolta”. Tan la Demarcació de Girona com l'AEiG Montnegre van quedar molt satisfets de la XLIII Exposició Filatèlica de Calella i comenten que “és una bona manera de veure peces molt interessants sobre la història de l’escoltisme”.
 Etiquetes

Comparteix