Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.07.2009

CAMP DE TREBALL – LA RUTA DEL SORREIGS I LES FONTS DEL LLUÇANÈS

(DEMARCACIÓ DE VIC)

foto de cartell de rutaEl diumenge 5 de juliol va començar el camp de treball “La Ruta del Sorreigs i les Fonts del Lluçanès” organitzat per la Demarcació de Vic.

Aquest camp, que durant tres anys havia organitzat el Grup de Defensa del Ter amb la col·laboració de la Demarcació, té com a objectius principals l’adequació de la ruta de la riera del Sorreigs (PR C-46), l’acondicionament de dues fonts (una a Perafita i una a Olost) i el coneixement de la fauna i la flora de la zona del Lluçanès.

Per la realització d’aquest camp de treball es compta amb la col·laboració de diferents entitats com són el Grup de Defensa del Ter (GDT), el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM) i el Solc – Música i Tradició al Lluçanès. A més, es compta amb el suport de l’Ajuntament de St. Bartomeu del Grau, municipi que acull el camp gràcies a la cessió del CEIP La Monjoia, on s’allotjen els participants i els monitors.
El camp de treball compta amb un blog propi que els mateixos participants actualitzen cada dia. El podeu consultar a: http://sorreigsifonts.blogspot.comEtiquetes

Comparteix