Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.09.2009

Comencem el curs 2009-2010

Enguany ens proposem aprofundir sobre el tema “El Servei” amb l’objectiu de fer sensibilització i treball per part de tot el moviment sobre aquest tema de fons.

Tenim previstes diverses accions i també materials amb els quals donarem recursos i eines per treballar-ho. En aquest sentit, compteu amb l’agenda del curs 09-10 en la qual trobareu una dotzena d’exemples il·lustrats amb l’esperit del Servei.
També tenim previst que el calendari de l’any 2010 sigui alhora una font que us aporti eines i exemples per desenvolupar l’eix del curs. Així mateix la revista de MEG “El Correu” us oferirà en cada número d’aquest curs articles, recursos i tot el que estigui a l’abast per tal facilitar-vos les dinàmiques de treball al Cau. A més, la web de l’eix del curs us podrà servir com a font permanent d’informació on tindreu tots els materials i dades de les formacions previstes.

De moment us informem sobre la 3a convocatòria d’ajuts per a la realització de projectes d’APS (aprenentatge servei) promoguda des del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei. (pdf adjunt). Presenteu els vostres projectes que combinin processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en els quals els seus participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. La data límit per presentar-ho és el 12 d’octubre.

Per a més informació contacteu amb relacions@escoltesiguies.cat
 Comparteix