Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.09.2009

Vols viure la Diada de l'11 de setembre des del rovell de l'ou?

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya serà a la Festa per la llibertat i participarà a la VIII Mostra d'Entitats que se celebrarà a l'Arc de Triomf amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Apunta't.

"La mostra vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives" tal com ho expressa la Gent de la Terra, entitat que any rere any organitza la mostra. MEG disposarà d’un estand des d'on podrem donar-nos a conèixer a la ciutadania.

També es farà una ofrena floral de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), al monument de Rafael Casanoves, de la que us animem també a participar-hi.

Us convidem a participar de la festa, i a ésser els representants de MEG a la parada que tindrem a la mostra d'entitats. Si us animeu podeu apuntar-vos (amb nom i telèfon) en aquesta llista pel muntatge dels estands, torns a l'estand de MEG o per donar un cop de mà a la barra del concert del vespre organitzat pel CNJC del que formem part.

Bona Diada.

 Etiquetes

Comparteix