Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.10.2009

Memorial Xesco Boix a Girona

imatge cartell memorial Xesco Boix

L'Agrupament Escolta i Guia Joan Pons de la Demarcació de Girona commemora el 10 d'octubre el 25è aniversari de la desaparició de Xesco Boix. L'homenatge a aquesta gran figura de l'animació infantil i de la cultura tradicional i folk, aplegarà amics i companys d'en Xesco en un memorial en què participaran animadors com Noè Rivas, Lluís Maria Planyella; membres del Grup de Folk com Jaume Arnella i Jordi Pujol, i amics com Cesc Serrat, Amadeu Rosell, Àngel Daban o Pep López.

La trobada començarà a les 17h a la Plaça Miquel de Palol de Girona amb l'actuació d'animadors infantils que alternaran cançons de la seva collita així com d'en Xesco. A mitja tarda hi haurà xocolatada amb melindros. Després, es farà la lectura del conte la Sopa de Pedres, mentre es recordaran les cançons que Xesco cantava.

Finalment, tots els amics d'en Xesco faran un comiat conjunt. Durant tota la jornada, els més petits podran dibuixar i pintar les vinyetes de l'Auca d'en Xesco, feta per Joan Vilamala i Clara Oliveres, així com crear màscares del cantant.

Per descarregar-vos el cartell, aneu aquí  (PDF 3.31 MB)Etiquetes

Comparteix