Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.10.2009

Concentració-Acció a Catalunya contra la Pobresa

Crida contra la pobresa

Les Federacions Catalanes d’ONG per al Desenvolupament, per la Pau, pels Drets Humans i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, aque apleguen a més de 4.000 entitats, convoquen a la ciutadania a la Concentració-acció contra la pobresa el diumenge 18 d’octubre a les 12h a la Pl. St. Jaume de Barcelona.

Des de Catalunya ens sumem a les mobilitzacions internacionals a 130 països que des del 2005 promou la Crida Mundial a l’Acció contra la Pobresa (Global Call to Action against Poverty– GCAP). La concentració inclourà una acció simbòlica, però es necessita un bon grapat de gent (voluntaris i voluntàries) perquè sigui visualment efectiva. Es repartira material in situ.

El 2008, aquesta iniciativa va comptar amb la participació rècord de 116 milions de persones en un total de 100 països -gairebé el 2% de la població mundial. A Espanya es van mobilitzar més de 60 ciutats.

Perquè la crisi no l’han de pagar els que més la pateixen, hem d’exigir als governs que actuïn contra la pobresa i l’exclusió, a casa nostra i a tot el món.

Perquè aquesta ha de ser la prioritat de les polítiques públiques, i perquè hem d’exigir un canvi de rumb col·lectiu, et convidem el 18 d'octubre.

Descarrega't el manifest adjunt (pdf 18 kb)

Per a més informació 93 442 28 35 – fcongd@fcongd.org

Contra la crisi global: Solidaritat global = Pobresa Zero

 

 

 Comparteix