Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.10.2009

Ja et pots inscriure als Monogràfics 2010

Ja pots consultar l'oferta de monogràfics de formació pel 2010. Són vuit temes el primer dels quals l'organitza la Demarcació de Tarragona i tracta sobre el Conte i la seva vessant pedagògica. També treballarem el gènere, la sostenibilitat, la interculturalitat entre altres...

Fes una ullada al ventall que oferim:

Què has de fer per inscriure't

1. Fer arribar a l’Oficina de Serveis Generals (OSG) la vostra preinscripció. Ho podeu fer per correu electrònic a pedagogica@escoltesiguies.cat, per telèfon 93 590 27 00 o per fax 93 590 04 92. Indiqueu clarament el monogràfic al qual voleu assistir, el vostre nom i cognom, agrupament i una adreça electrònica o un telèfon on puguem contactar amb vosaltres.

2. Des de l’OSG rebreu la confirmació (per correu electrònic o telefònicament) de la vostra inscripció. En cas que estiguin ja cobertes totes les places, quedareu en llista d’espera per si es produís alguna baixa, fet que ja us comunicaríem.

3. Des del moment en què us confirmem la inscripció, disposeu de 7 dies per fer-ne el pagament, al compte corrent de “La Caixa”: 2100-2776-31-0200018891, a nom de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Indiqueu-hi el vostre nom. En cas que no feu el pagament en el termini indicat us donarem de baixa.

4. Més endavant rebreu la informació concreta del monogràfic al qual heu d’assistir (lloc, horari, material necessari, etc).

5. Requisits: Les persones externes a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, per poder apuntar-se a un monogràfic,ha de desenvolupar qualsevol tasca de voluntariat en una entitat sense afany de lucre i d’educació en el lleure.


 

 Etiquetes

Comparteix