Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.12.2009

Els XVII premis al Voluntariat guardonen MEG

El projecte de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) “Recolzament de l’acció del voluntariat al sector del lleure educatiu” va ser guardonat en el lliurament dels XVII Premis Voluntariat el passat dimecres 9 de desembre.

El projecte de MEG va resultar guanyador del premi en la modalitat de votació popular, la qual cosa és un reconeixement a la feina de les més de 2.500 persones que col·laboreu desinteressadament a tirar endavant un projecte educatiu que arriba a prop de 10 mil nens i nenes i que ha format moltes generacions. En Jordi Escoda i Cusidó, Administrador General de MEG, va rebre el premi en nom de l'entitat i va agrair als qui creuen en el projecte de voluntari de MEG i així ho van expresar amb el seu vot.

El Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va fer el lliurament d’aquests premis que destaquen projectes del voluntariat amb la finalitat de millorar l’acció voluntària i la seva valoració social, en el marc de l’acte de celebració del Dia Internacional del Voluntariat. L’acte va comptar amb la presència de més de 400 representants del món associatiu i del voluntariat de Catalunya, a qui el conseller Ausàs va demanar la seva col·laboració en l’elaboració i l’impuls de la Llei d’acció voluntària.

Aquest premi suposa per a MEG tot un impuls per seguir treballant amb la mateixa perseverança: el moviment ja compta amb 140 agrupaments, més de 2500 caps, vora 10 mil nens i nenes i desenvolupa més de 1100 campaments al llarg de l’any -38 dels quals són  internacionals. Aquesta feina no seria possible sense les més de 750 hores de dedicació anuals voluntària de cada cap.

Felicitats per la vostra tasca voluntària
 Etiquetes

Comparteix