Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.01.2010

MEG amb la crida solidaria per Haití

Des de MEG fem una crida a tots aquells agrupaments i membres del Moviment que tingueu alguna iniciativa per ajudar als damnificats del terratrèmol d’Haití. Si has pensat alguna acció per contribuir en la causa, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicació@escoltesiguies.cat.

 

Després del devastador terratrèmol viscut a Haití el dia 12 de gener, nombroses entitats públiques i privades, han unit les seves forces per ajudar els damnificats. Minyons Escoltes i Guies de Catalunya també ens unim a la causa.

Com a membres de la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament (FCONGD), MEG ens adherim a la campanya solidària per Haití que promou l’entitat. A continuació us proporcionem diversos números de compte, aportats per la FCONGD, on podeu fer les vostres aportacions econòmiques.

L’Organització Mundial del Moviment Scout (OMMS) també ha iniciat una campanya internacional de recaptació de fons, a la que s’han sumat diversos moviments escoltes de tot el món. Per consultar més informació sobre la iniciativa i el número de compte on fer les donacions, fes clic al següent enllaç.

 


 

Accions humanitaries dels escoltes d'Haití

 

El primer terratrèmol, amb l’epicentre a 15 quilòmetres de Puerto Príncipe (capital d’Haití) va tenir una intensitat de 7,0 graus a l’escala Richter. Després d’aquest primer episodi s’ha registrat tres rèpliques d’intensitats d’entre 5,1 a 5,9 graus. Tot i que dificultat de la situació no ha permès fer un inventari oficial de danys, el terratrèmol ha provocat desenes de milers de morts, de ferits i desapareguts en el país més pobre de l’hemisferi occidental.Comparteix