Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.01.2010

Participa amb MEG al 13è Concurs d’Idees Ambientals i Sostenibles

Des de MEG fem una crida a tots aquells agrupaments i membres del Moviment que tinguin un projecte que compleixi amb les bases de la convocatòria i vulgui participar al concurs. Podeu enviar les vostres propostes al correu electrònic serveis@campaments.cat. El termini de presentacions finalitzarà el dia 5 de març.

La Universitat Politècnica de Catalunya ha obert la convocatòria pel 13è Concurs d’Idees Ambientals amb l’objectiu de buscar idees, projectes i accions innovadores que fomentin la sostenibilitat, i que siguin aplicables dins l’àmbit local.


Les idees que es presentin hauran de tractar qualsevol dels cinc temes que prioritza el Pla UPC Sostenible 2015:

  • Edificació, energia i canvi climàtic
  • Gestió del cicle integral de l’aigua
  • Responsabilitat social de la tecnologia
  • Territori, mobilitat i logística
  • Materials, recursos i gestió dels residus


Si vols presentar el teu projecte ambiental i sostenible per millorar el clima has de saber que a la convocatòria d’enguany es valorarà positivament totes aquelles propostes que ajudin a reduir les emissions i el consum de recursos, i que aportin solucions enginyoses tot implicant a la ciutadania. Pots veure un exemple en els següent vídeo:


Els guanyadors del concurs podran estudiar la viabilitat del seu projecte com a negoci, assessorats pel Programa Innova de la UPC. A més a més, optaran als premis econòmics:

  • 1r premi: 3.000€
  • 2n premi: 1.500€


El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d’abril, durant l’acte de lliurament de premis.


Consulta les bases del concurs al document adjunt.

Més idees al següent enllaç.Etiquetes

Comparteix