Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.01.2010

Participa amb MEG al 13è Concurs d’Idees Ambientals i Sostenibles

Des de MEG fem una crida a tots aquells agrupaments i membres del Moviment que tinguin un projecte que compleixi amb les bases de la convocatòria i vulgui participar al concurs. Podeu enviar les vostres propostes al correu electrònic serveis@campaments.cat. El termini de presentacions finalitzarà el dia 5 de març.

La Universitat Politècnica de Catalunya ha obert la convocatòria pel 13è Concurs d’Idees Ambientals amb l’objectiu de buscar idees, projectes i accions innovadores que fomentin la sostenibilitat, i que siguin aplicables dins l’àmbit local.


Les idees que es presentin hauran de tractar qualsevol dels cinc temes que prioritza el Pla UPC Sostenible 2015:

  • Edificació, energia i canvi climàtic
  • Gestió del cicle integral de l’aigua
  • Responsabilitat social de la tecnologia
  • Territori, mobilitat i logística
  • Materials, recursos i gestió dels residus


Si vols presentar el teu projecte ambiental i sostenible per millorar el clima has de saber que a la convocatòria d’enguany es valorarà positivament totes aquelles propostes que ajudin a reduir les emissions i el consum de recursos, i que aportin solucions enginyoses tot implicant a la ciutadania. Pots veure un exemple en els següent vídeo:


Els guanyadors del concurs podran estudiar la viabilitat del seu projecte com a negoci, assessorats pel Programa Innova de la UPC. A més a més, optaran als premis econòmics:

  • 1r premi: 3.000€
  • 2n premi: 1.500€


El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d’abril, durant l’acte de lliurament de premis.


Consulta les bases del concurs al document adjunt.

Més idees al següent enllaç.



Etiquetes

Comparteix