Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.01.2010

MEG tindrà representació al seminari 'Educació pel desenvolupament, transformació i acció social a Catalunya'

Un cap de l'AEiG Mare de Déu de Núria, del Sector IV, ha estat convidat per l'ONG Agermanament a participar activament al seminari “Educació pel desenvolupament, transformació i acció social a Catalunya” que es desenvoluparà durant aquest cap de setmana dins del Fòrum Social Català.

 

El seminari ha estat organitzat per un grup d'ONG de cooperació per al desenvolupament i entitats d’educació en el lleure. La col·laboració entre el cap de MEG i l'ONG ha sorgit després del treball conjunt realitzat durant els actes del Cau al Carrer del Sector IV de l'any 2009.

L'objectiu del seminari és donar a conèixer la relació que hi ha entre les condicions de vida dels països empobrits i la catalana, la importància de la transformació social del nostre entorn per combatre aquestes desigualtats i quines accions poden desenvolupar les entitats juvenils i d’educació per contribuir a la millora de societat. El seminari vol donar èmfasi al tercer punt, per això la major part del seminari es basarà en l'exposició d'experiències concretes.

La voluntat d'aquest seminari és crear un espai d’intercanvi i reflexió. La teva presència és important! Si no pots venir, però vols contribuir en la causa, contacta amb el grup d'entitats d'ONG de cooperació pel desenvolupament i d'educació en el lleure (ricard@agermanament.org)a fi de donar continuïtat a la feina feta durant el seminari del dia 30 de gener i crear un marc de col·laboració i treball.

- Dia: 30 de gener
- Lloc: Universitat de Barcelona (Plç. Universitat, Aula 0.2)
- Hora: 10hComparteix