Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.02.2010

24è Premi de Civisme Jaume Ciurana

Els guardons volen donar reconeixement a les accions cíviques que desenvolupen els joves de manera voluntària i gratuïta en algun dels indrets de làmbit lingüístic català durant l’any 2009. Enguany, podran optar als premis els projectes que s’emmarquin dins d’una de les dues modalitats: en favor de les persones o en millora de l’entorn natural.

 

Els Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans conjuntament amb la Secretaria d’Acció Ciutadana convoquen anualment aquests premis. Per aquesta l’edició podran presentar-se al certament els grups pertanyents o no a entitats de qualsevol mena, formats com a mínim per sis joves de més de dotze anys que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria i que compleixin amb els requisits de les bases del 24è Premi Jaume Ciurana.

El 24è Premi Jaume Ciurana a l’Actuació Cívica Juvenil concedirà tres premis per a cada modalitat valorats en 8.000€:

  • Primers premis: 2.000€ (cada un)
  • Segons premis: 1.300€ (cada un)
  • Tercers premis: 700€ (cada un)

Si reuneixes els requisits d’aquesta convocatòria, no dubtis en inscriure’t. Tens temps fins el 2 de març del 2010. Afanya’t i presenta el teu projecte al correu electrònic civisme@gencat.cat. Per més informació també pots trucar al 93 483 16 74.
 Etiquetes

Comparteix