Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.02.2010

AVÍS IMPORTANT: actualització dels cens dels AEiG

Com cada any per aquestes dates, la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya (SJ) està començant a preparar la Guia d’Activitats d’Estiu. A fi de garantir que les dades dels AEiG són correctes i actuals, cal que us connecteu el més aviat possible al següent l'enllaç i feu la revisió de les vostres dades. Si detecteu algun error, podeu modificar-lo fent clic a “Petició de modificació”.


Als darrers anys la Guia d'Activitats d'Estiu s’ha editat en paper i s’ha penjat al web de la SJ per recollir totes les propostes d'activitats durant l'estiu dels agrupaments i de les entitats de lleure de Catalunya .

L’any passat, la Guia va introduir un apartat destinat a les dades dels agrupaments i associacions que realitzen activitats de lleure durant l’any. Aquestes dades s’extreuen directament de la base de dades de la Secretaria de Joventut, a través del seu cens d'entitats. Per això és tant important que verifiqueu que les dades dels vostrs AEiG són correctes.

Des de MEG recomanem a tothom que revisi aquestes dades i les posi al dia, ja que aparèixer correctament a la base de dades de la Secretaria de Joventut ens ajuda a difondre millor la nostra tasca, a fer que les famílies sàpiguen i coneguin on ens trobem al territori català, així com a tenir més facilitats en ajuts i subvencions que arriben des de la Generalitat.


Per qualsevol dubte, posa’t en contacte amb l'Oficina de Serveis Generals de MEG a través del telèfon 93 590 27 00, o bé per correu electrònic a csecretaria@escoltesiguies.cat.
 Etiquetes

Comparteix