Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.02.2010

DIADA DEL PENSAMENT 2010

 

El dia 22 de febrer es va celebrar la Diada del Pensament. L'objectiu d'aquesta data és prendre consciència de com l’acció internacional i local de l’escoltisme i el guiatge, així com de qualsevol persona compromesa amb el seu entorn, pot contribuir a millorar la societat a nivell global. Enguany el tema a tractar és la fam i la pobresa extrema al món.

Escolta l'entrevista realitzada a Raül Molina, comissari Internacional de MEG, al programa "El dia a la Com de 12 a 2" de ComRàdio, del passat 22 de febrer de 2010.

 

La World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS, Organització Mundial de l’Escoltisme i el Guiatge) organitza aquesta diada des de fa anys. És un dia especial perquè es té l’oportunitat de prendre consciència de la dimensió internacional de l’escoltisme i el guiatge i del paper que aquests poden exercir des de l’acció local de cada agrupament,cada unitat i cada persona, a arribar conjuntament a una acció global. Actualment el moviment escolta i guia compta amb 38 milions de participants.

La Diada del Pensament (World Thinking Day) és una jornada de celebració mundial per a totes les guies i tots els escoltes del món. Es celebra el dia 22 de febrer, dia en que van néixer els fundadors de l’escoltisme i el guiatge mundial: Lady Olave Baden-Powell y Robert Baden-Powell. La Diada del Pensament és una data de reflexió sobre la incidència global de les nostres accions ja que és quelcom que hem de tenir present cada dia amb les nostres activitats.

Si voleu més informació sobre el que s’està preparant per la Diada del Pensament entreu als següents links:


Si esteu planificant una trobada, excursió, taller o alguna activitat per celebrar la Diada del Pensament al cau, contacteu amb el Servei Internacional de MEG per correu electrònic (serveiinternacional@escoltesiguies.cat) per a enviar la vostra informació. Tot allò que rebem, i vulgueu difondre, es penjarà al web de la Diada del Pensament de MEG.

El 22 de febrer, fes un pensament positiu per eradicar la fam i la pobresa extrema al món.

Anem construint un món diferent i millor!

Equip Internacional

 

Fotografies:

De l'Agrupament Montnegre

De l'Agrupament Puig d'Aforu

 Etiquetes

Comparteix